146094444 (1)

T Model Prefab House

  • China Cheap 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    China Murah 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable House Container

    Omah prefab baja model Lida T (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model Lida T (omah prefabrikasi) disesuaikan. Kolom kasebut digawe saka tabung persegi lan dipasang ing njero tembok. Omah kasebut bisa dipasang lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur layanan pabrikan omah prefabrikasi Lida luwih saka 15 taun.
  • Introduction of Lida Integrated Labor Camp

    Pambuka Kamp Kerja Bersepadu Lida

    Camp Lida Integrasi akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan jangka panjang.