Babagan Kita

  • company (2)
  • company (1)
  • company (3)
  • company (4)
  • company (5)
  • lou

Kelompok Lida

Pambuka

Lida Group didegaké ing taun 1993, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing prihatin karo desain, produksi, instalasi lan pemasaran konstruksi rékayasa.

 

Lida Group wis entuk ISO9001, ISO14001, ISO45001, sertifikasi CE CE (EN1090) lan lulus inspeksi SGS, TUV lan BV. Grup Lida pikantuk Kualifikasi Kelas II Kontrak Konstruksi Profesional Struktur Baja lan Kualifikasi Kontrak Umum Teknik Konstruksi.

 

Lida Group minangka salah sawijining perusahaan teknik bangunan terintegrasi paling kuat ing China. Lida Group wis dadi anggota sawetara asosiasi kayata Asosiasi Struktur Baja China, Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional lan Asosiasi Struktur Logam Bangunan China lsp.

  • -
    Diadegake ing taun 1993
  • -+
    Saiki Lida Group duwe pitung anak perusahaan
  • -+
    produk kita wis diekspor menyang luwih saka 145 negara lan wilayah.
  • -
    Lida Group dianugerahi Basis Demonstrasi Bangunan Majelis ing Provinsi Shandong.

produk

  • Oil and Gas Field Labour Camp House

    Ladang Minyak lan Gas Bumi ...

    Omah Camp Integrasi Lida akeh digunakake kanggo tenaga kerja lan tujuan militer ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa. Omah camp tenaga kerja ladang minyak lan gas prefabrikasi Lida bisa diukur lan dirancang khusus kanggo nyedhiyakake sarana lan kenyamanan maksimal. Produsen kamp tenaga kerja prefabrikasi Lida bisa nyedhiyakake ...

  • Flat Pack Container House and Worker Camp

    Wadah Pack Flat ...

    Deskripsi Singkat Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet. Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangate lingkungan (isolasi termal, nyuda swara) kanggo solusi LIDA modular sing adaptasi, serbaguna, lan sustainable ...

  • Integrated Labor Camp and Office

    Kamp Buruh Terpadu ...

    Pambuka Kamp Kerja Terpadu Lida Kamp Integrasi Lida akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa. Kamp Kerja Lida Konstruksi Lida dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing cocog ...

  • Prefabricated House Labour Camp Accommodation Prefab Mining Labor Camp

    Omah Prefabrikasi La ...

    Omah Camp Integrasi Lida akeh digunakake kanggo tenaga kerja lan tujuan militer ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa. Kamp tenaga kerja pertambangan Lida (omah Kamping tenaga kerja) dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kalorone produksi sy ...

  • Flat Pack Modular Movable and Easy Installation Prefabricated Container House with Luxury Decoration and Modular Container House

    Flat Pack Modular Mova ...

    Bangunan Wadhah Paket Flat Modular PENDAHULUAN RUMAH KONTIN. Omah kontainer dirancang lan dikembangake miturut ukuran standar kontainer pengiriman. Tahan panas lan anti banyu. Umume digunakake minangka kantor, ruang rapat, asrama, toko, kios, toilet, gudang, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane. Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (wadah khusus ...

  • 20FT Easily Assemble Temporary Prefabricated Mobile Modular Steel Flat Pack Container Prefab House for Office

    20FT Gampang Ngumpul ...

    Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet. Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangat lingkungan sing apik (isolasi termal, nyuda swara) kanggo nyedhiyakake solusi modular solusi LIDA sing bisa adaptasi, serbaguna, lan sustainable ...

PAWARTA