China Murah 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable House Container

Katrangan singkat:

Omah prefab baja model Lida T (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

Omah prefab model Lida T (omah prefabrikasi) disesuaikan. Kolom kasebut digawe saka tabung persegi lan dipasang ing njero tembok. Omah kasebut bisa dipasang lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur layanan pabrikan omah prefabrikasi Lida luwih saka 15 taun.

Detail Produk

Tag Produk

Omah prefab baja model Lida T (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

Omah prefab model Lida T (omah prefabrikasi) disesuaikan. Kolom kasebut digawe saka tabung persegi lan dipasang ing njero tembok. Omah kasebut bisa dipasang lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur layanan pabrikan omah prefabrikasi Lida luwih saka 15 taun.

Omah Prefab Model Lida T umume digunakake minangka omah kamp kerja, omah kamp pengungsi, omah kamp staf, omah kamp pertambangan, bangunan akomodasi sementara, toilet lan kamar mandhi, kamar umbah-umbah, pawon lan ruang makan / kekacoan / kantin, aula rekreasi, mesjid / ruang sholat, gedung kantor situs, gedhong klinik, omah penjaga lsp.

Papan Asal: Shandong, China (Daratan)
Jeneng Merek: Lida
Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja
Gunakake: Omah Prefabrikasi)
Sertifikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001
Wektu pangiriman: 15 nganti 30 dina
Ketentuan Pembayaran: T / T, LC

1. Struktur Steel:
1.1 Kolom baja 120x120x2.5
1.2 Beam struktur baja C120x50x20x2.0
1.3 Atap Purlin C140x50x20x2.0
1.4 Purlin tembok C120x50x20x2.0
1.5 Baut jangkar M16
1.6 Samberan biasa 4.8S, Galvanis
2. gendheng lan tembok:  
2.1 Papan gendheng-PU
Utawa papan kaca serat utawa panel EPS
100mm, 40kg, 0,5 / 0,5mm, heather transfer≤0.021w / mk, anti press≥210Kpa;
OR100mm, 60kg, 0,5 / 0,5mm, transfer panas≤0.028w / mk, anti press≥180Kpa
Bisa diganti miturut permintaan pelanggan.
2.2 langit-langit ing lawang 100mm, 40kg, 0,5 / 0,5mm, heather transfer≤0.021w / mk, anti press≥210Kpa;
OR100mm, 60kg, 0,5 / 0,5mm, transfer panas≤0.028w / mk, anti press≥180Kpa
Bisa diganti miturut permintaan pelanggan.
2.3 Papan tembok-PU eksterior
UTAWA
Papan Rockwool utawa panel EPS
100mm, 40kg, 0,5 / 0,5mm, heather transfer≤0.021w / mk, anti press≥210Kpa;
OR100mm, 60kg, 0,5 / 0,5mm, transfer panas≤0.028w / mk, anti press≥180Kpa
Bisa diganti miturut permintaan pelanggan.
2.40 piring tutup pinggir Piring baja 0,5mm
3. Langit-langit lan Lemah
3.1 langit-langit gypsum-kanggo kamar 600 * 600 * 6mm, kalebu pigura
3.2 Langit-langit PVC - kanggo jamban Papan PVC
3.3 jubin lantai 600 * 600mm
3.4 Talang PVC
3.5 saluran pembuangan 80mm
4. Pintu lan jendhela:
4.1 Lawang njaba lawang baja ringan. Bisa diganti miturut panjaluk pelanggan.
4.2 Pintu Interior Lawang panel sandwich utawa lawang baja ringan
4.2 Jendela PVC, kanthi kaca dobel 4 + 6 + 4mm
5. Listrik + banyu:
5.1 Kabel listrik lampu 2.5mmm2, AC: 4.0mm2
5.2 Saluran kawat PVC  
5.3 cahya 110V / 220V, 50HZ / 60HZ, lampu langit-langit
5.5 Saklar Kanthi kothak prapatan
5.6 Soket 16A Soket Universal
5.7 Pemanas banyu Haier Brand (ES60H-X1 (E)), 100L, tabung-kembar, 3000W, suhu panas 75 derajat. Bisa diganti miturut saben Pelanggan.
5.8 Kabinet distribusi daya Kothak + saklar + piranti proteksi bocor bumi
5.9 Bidet Kalebu aksesoris
5.10 Closestool Kalebu aksesoris
5.11 Washbasin Kalebu pipa banyu
5.12 Pancuran Basis pancuran, endhas pancuran, campuran banyu
5.13 Pipa banyu Pipa banyu input lan output

Spesifikasi Lida T Model Prefab House

T Model Prefab House (1)
T Model Prefab House (2)
T Model Prefab House (3)
T Model Prefab House (4)
T Model Prefab House (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita