146094444 (1)

Lokakarya Struktur Baja

  • High Quality Prefabricated Light Weight Industrial

    Industri Berat Ringan Prefabrikasi Berkualitas Tinggi

    Bangunan industri struktur baja LIDA minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang. Bangunan struktur Baja LIDA duwe kaluwihan jembar, kekuatan dhuwur, bobot entheng, biaya murah, proteksi suhu, hemat energi, penampilan sing apik, wektu konstruksi sing sithik, efek insulasi sing apik, suwene nggunakake umur, efisiensi ruang, kinerja gempa sing apik, tata lentur lsp.
    Bangunan struktur baja digunakake kanthi umum minangka gudang, bengkel, gedhong pamrentahan, peternakan unggas, omah kaca, bangunan baja tingkat menengah utawa bangunan tinggi, terminal bandara lan hangar, lsp.
    Kita wis rampung liwat 1000 unit gudang struktur baja lan lokakarya ing luwih saka 145 negara sajrone 28 taun kepungkur.