146094444 (1)

Bangunan Struktur Baja

  • Steel Structure Building Material Poultry Broiler

    Struktur Baja Bahan Bangunan Broiler Ayam

    Peternakan unggas kalebu omah pitik Endhog lan omah pitik Broiler; kalorone yaiku bangunan struktur baja. Ayam endhog biasane dipangan ing kandhang, pitik daging babi biasane mangan ing lemah. Kita bisa menehi bahan bangunan, kanggo peralatan, nyaranake sampeyan tuku saka pabrikan khusus.
    Bangunan struktur baja ringan minangka jinis sistem struktur bangunan anyar, sing digawe dening kerangka baja utama sing ngubungake bagean H, bagean Z lan komponen baja U, atap lan tembok nggunakake macem-macem panel lan komponen liyane kayata windows, lawang , crane lsp.
    Bangunan struktur baja ringan digunakake ing gudang, lokakarya, pabrik gedhe, lsp.
  • High Quality Prefabricated Light Weight Industrial

    Industri Berat Ringan Prefabrikasi Berkualitas Tinggi

    Bangunan industri struktur baja LIDA minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang. Bangunan struktur Baja LIDA duwe kaluwihan jembar, kekuatan dhuwur, bobot entheng, biaya murah, proteksi suhu, hemat energi, penampilan sing apik, wektu konstruksi sing sithik, efek insulasi sing apik, suwene nggunakake umur, efisiensi ruang, kinerja gempa sing apik, tata lentur lsp.
    Bangunan struktur baja digunakake kanthi umum minangka gudang, bengkel, gedhong pamrentahan, peternakan unggas, omah kaca, bangunan baja tingkat menengah utawa bangunan tinggi, terminal bandara lan hangar, lsp.
    Kita wis rampung liwat 1000 unit gudang struktur baja lan lokakarya ing luwih saka 145 negara sajrone 28 taun kepungkur.
  • Factory Supply High Quality Steel Frame Building M

    Pabrik Bingkai Baja Baja Berkualitas Tinggi M

    Bangunan industri struktur baja LIDA minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang. Bangunan struktur Baja LIDA duwe kaluwihan jembar, kekuatan dhuwur, bobot entheng, biaya murah, proteksi suhu, hemat energi, penampilan sing apik, wektu konstruksi sing sithik, efek insulasi sing apik, suwene nggunakake umur, efisiensi ruang, kinerja gempa sing apik, tata lentur lsp.
    Bangunan struktur baja digunakake kanthi umum minangka gudang, bengkel, gedhong pamrentahan, peternakan unggas, omah kaca, bangunan baja tingkat menengah utawa bangunan tinggi, terminal bandara lan hangar, lsp.
    Kita wis rampung liwat 1000 unit gudang struktur baja lan lokakarya ing luwih saka 145 negara sajrone 28 taun kepungkur.
  • China Steel Frame Prefabricated Steel Structure Building for Steel Warehouse with CE Certificate

    Bangunan Struktur Baja Baja China Prefabrikasi Bangunan Warehouse Baja kanthi Sertifikat CE

    Bangunan struktur baja LIDA (bangunan pra-rekayasa) minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang.