Bangunan Struktur Baja Baja China Prefabrikasi Bangunan Warehouse Baja kanthi Sertifikat CE

Katrangan singkat:

Bangunan struktur baja LIDA (bangunan pra-rekayasa) minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang.

Detail Produk

Tag Produk

Bangunan struktur baja LIDA (bangunan pra-rekayasa) minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang. Bangunan baja prefabrikasi LIDA duwe kaluwihan jembar, kekuatan dhuwur, bobot entheng, biaya murah, proteksi suhu, hemat energi, penampilan sing apik, wektu konstruksi sing cekak, efek insulasi sing dawa, suwene nggunakake umur, efisiensi ruang, kinerja gempa sing apik, tata lentur lsp.
  Umur 50 taun kanthi biaya konstruksi sithik. Bangunan struktur Lida Steel kalebu gudang struktur baja, lokakarya struktur baja, hangar baja, gudang, bangunan multi-lantai, omah ijo, peternakan unggas, lsp.

Karakteristik :

1. Jembar jembar: rentang siji utawa pirang-pirang rentang, span maksimal 36m tanpa kolom tengah.
2.Biaya murah: Rega unit kalebu USD35 / m2 nganti USD70 / m2 miturut panjaluk pelanggan.
3. Konstruksi cepet lan gampang dipasang.
4. Suwene nggunakake urip: nganti 50 taun.
5. Liyane: perlindungan lingkungan, struktur stabil, tahan gempa bumi, pembuktian banyu, lan konservasi energi.

Bahan:

1. Bingkai utama (kolom lan balok) digawe saka baja gaya H sing dilas.
2. Kolom disambungake karo pondasi kanthi sambung jangkar sadurunge masang.
3. Balok lan kolom, balok lan balok disambungake kanthi baut intensitas tinggi.
4. Jaring konstruksi envel digawe saka purlin gaya C sing adhem.
5. Tembok lan gendheng digawe saka papan baja warna utawa panel sandwich baja warna, sing ana gandhengane karo purlin kanthi paku sing dipasang dhewe.
6. Kaca lan jendhela bisa dirancang ing endi wae sing bisa digawe dadi jinis normal, jinis geser utawa jinis gulung nganggo bahan PVC, logam, aluminium campuran, panel sandwich lan liya-liyane.

Steel Structure Building (2)
Steel Structure Building (4)
Steel Structure Building (1)
Steel Structure Building (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita