146094444 (1)

Produk

  • Steel Structure Building Material Poultry Broiler

    Struktur Baja Bahan Bangunan Broiler Ayam

    Peternakan unggas kalebu omah pitik Endhog lan omah pitik Broiler; kalorone yaiku bangunan struktur baja. Ayam endhog biasane dipangan ing kandhang, pitik daging babi biasane mangan ing lemah. Kita bisa menehi bahan bangunan, kanggo peralatan, nyaranake sampeyan tuku saka pabrikan khusus.
    Bangunan struktur baja ringan minangka jinis sistem struktur bangunan anyar, sing digawe dening kerangka baja utama sing ngubungake bagean H, bagean Z lan komponen baja U, atap lan tembok nggunakake macem-macem panel lan komponen liyane kayata windows, lawang , crane lsp.
    Bangunan struktur baja ringan digunakake ing gudang, lokakarya, pabrik gedhe, lsp.
  • High Quality Prefabricated Light Weight Industrial

    Industri Berat Ringan Prefabrikasi Berkualitas Tinggi

    Bangunan industri struktur baja LIDA minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang. Bangunan struktur Baja LIDA duwe kaluwihan jembar, kekuatan dhuwur, bobot entheng, biaya murah, proteksi suhu, hemat energi, penampilan sing apik, wektu konstruksi sing sithik, efek insulasi sing apik, suwene nggunakake umur, efisiensi ruang, kinerja gempa sing apik, tata lentur lsp.
    Bangunan struktur baja digunakake kanthi umum minangka gudang, bengkel, gedhong pamrentahan, peternakan unggas, omah kaca, bangunan baja tingkat menengah utawa bangunan tinggi, terminal bandara lan hangar, lsp.
    Kita wis rampung liwat 1000 unit gudang struktur baja lan lokakarya ing luwih saka 145 negara sajrone 28 taun kepungkur.
  • Factory Supply High Quality Steel Frame Building M

    Pabrik Bingkai Baja Baja Berkualitas Tinggi M

    Bangunan industri struktur baja LIDA minangka jinis sistem struktur bangunan anyar. Sistem struktur bangunan digawe kanthi kerangka kerja utama liwat ngubungake bagean H, bagean C, bagean Z utawa komponen baja U bagean. Sistem klambi nggunakake macem-macem jinis panel kayata tembok lan atap bebarengan karo komponen liyane kayata windows lan lawang. Bangunan struktur Baja LIDA duwe kaluwihan jembar, kekuatan dhuwur, bobot entheng, biaya murah, proteksi suhu, hemat energi, penampilan sing apik, wektu konstruksi sing sithik, efek insulasi sing apik, suwene nggunakake umur, efisiensi ruang, kinerja gempa sing apik, tata lentur lsp.
    Bangunan struktur baja digunakake kanthi umum minangka gudang, bengkel, gedhong pamrentahan, peternakan unggas, omah kaca, bangunan baja tingkat menengah utawa bangunan tinggi, terminal bandara lan hangar, lsp.
    Kita wis rampung liwat 1000 unit gudang struktur baja lan lokakarya ing luwih saka 145 negara sajrone 28 taun kepungkur.
  • Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Omah Portable House Modular House Portable Prefabrikasi House Container House

    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet ing sawetara proyek darurat. Siji unit omah kontainer lipat bisa dipasang sajrone 3 menit dening 2 buruh.
    Iki digunakake akeh minangka kantor Situs, cadangan bahan bantuan bencana, omah papan perlindungan darurat, ruang tamu situs, ruang rapat, asrama, toko, jamban, panyimpenan, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.
    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 10 kali, lan umur layanane luwih saka 15 taun.
  • High Quality Luxury Container House Modern Prefab

    Prefab Modern Modern Kontainer Mewah

    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet ing sawetara proyek darurat. Siji unit omah kontainer lipat bisa dipasang sajrone 3 menit dening 2 buruh.
    Iki digunakake akeh minangka kantor Situs, cadangan bahan bantuan bencana, omah papan perlindungan darurat, ruang tamu situs, ruang rapat, asrama, toko, jamban, panyimpenan, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.
    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 10 kali, lan umur layanane luwih saka 15 taun.
  • 2021 New 20FT 40FT Expandable Container House CE Certificated

    2021 Anyar 20FT 40FT New House Container CE Disertifikasi

    Omah kontainer sing bisa diembang Lida dikombinasikake karo 3 omah kontainer nanging dikemas dadi sak ruang omah. Omah kontainer sing bisa ditambahi dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet.
    Ruangan bisa amba utawa cilik, dekorasi bakal mewah lan sederhana, gayane bakal disetel miturut kahanan, bentuk bisa dikombinasikake kanthi bebas, konstruksi cepet, kenyamanan seluler lan akeh kaluwihan liyane kontras banget. kanthi bangunan tradisional tradisional.
    Omah kontainer Lida sing bisa diupgrade bertepatan karo panjaluk kenyamanan, papan pribadi lan ruang komersial kanthi gaya urip sing cepet banget.
  • China Factory Modular Home Prefab House Detachable Luxury Container House

    Pabrik China Prefab Omah Modular Pabrik Omah Mewah sing Bisa Dipecat

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp. 
  • Factory Supply Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Pasokan Pabrik Omah Prefabrikasi Pengiriman Modifikasi Lengkap

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp. 
  • Flat Pack Living Expandable Price Movable Steel Pre Fab Mobile Luxurious Portable Modular Prefabricated Prefab Container House

    Flat Pack Living Expandable Steel Movable Steel Pre Fab Mobile Mewah Portable Modular Prefabricated Prefab Container House

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp. 
  • 40FT Modified Modular Prefabricated Movable Shipping Container House

    Omah Kontainer Movable Modular Prefabrikasi 40FT Modifikasi

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 

    Papan Asal: Shandong, China (Daratan)

    Jeneng Merek: Lida

    Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja

    Gunakake: Omah Wadah

    Sertifikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001

    Wektu pangiriman: 15 nganti 30 dina

    Ketentuan Pembayaran: T / T, LC
  • China Cheap 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    China Murah 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable House Container

    Omah prefab baja model Lida T (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model Lida T (omah prefabrikasi) disesuaikan. Kolom kasebut digawe saka tabung persegi lan dipasang ing njero tembok. Omah kasebut bisa dipasang lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur layanan pabrikan omah prefabrikasi Lida luwih saka 15 taun.
  • Introduction of Lida Integrated Labor Camp

    Pambuka Kamp Kerja Bersepadu Lida

    Camp Lida Integrasi akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan jangka panjang.