146094444 (1)

Omah Prefabrik

  • China Cheap 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable Container House

    China Murah 20 40 FT Luxury T Model House Prefab Modular Expandable House Container

    Omah prefab baja model Lida T (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model Lida T (omah prefabrikasi) disesuaikan. Kolom kasebut digawe saka tabung persegi lan dipasang ing njero tembok. Omah kasebut bisa dipasang lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur layanan pabrikan omah prefabrikasi Lida luwih saka 15 taun.
  • Introduction of Lida Integrated Labor Camp

    Pambuka Kamp Kerja Bersepadu Lida

    Camp Lida Integrasi akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan jangka panjang.
  • K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Quarters Building

    K Model Kamping Prefab Bangunan Perumahan Warga Sementara Sementara

    Omah prefab modular Lida K (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model K standar (omah prefabrikasi) digawe 1,8m minangka siji modular, lan komponen sing disambungake karo baut. Omah kasebut bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur palayanan luwih saka 15 taun.
  • Factory Supply Prefabricated Portable Container House Porta Cabin

    Pasokan Pabrik Prefabrikasi Portable Container House Kabin Porta

    Kabin Lida Porta (Modular House) digawe saka waja ringan minangka struktur lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Nalika pangiriman, tombol mudhun kanggo ngirit ruangan. Nalika degdegan, bisa diinstal dening buruh umum kanthi alat listrik miturut instruksi. Struktur kasebut disambungake kanthi bolt lan tembok dipasang kanthi paku keling. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.
  • Prefabricated Construction K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Building

    Konstruksi Prefabrikasi K Model Kamping Prefab Gedung Perumahan Sementara

    Omah prefab modular Lida K (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model K standar (omah prefabrikasi) digawe 1,8m minangka siji modular, lan komponen sing disambungake karo baut. Omah kasebut bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur palayanan luwih saka 15 taun.
  • Light Steel Frame Building Low Cost Prefabricated House

    Bangunan Bingkai Baja Ringan Omah Prefabrikasi Ringan

    Nggunakake struktur baja lan panel sandwich, pabrikan omah prefab Lida Group bisa menehi omah prefabrikasi ekonomi lan kualitas tinggi kanthi model K, model T lan omah modular tunggal.