Konstruksi Prefabrikasi K Model Kamping Prefab Gedung Perumahan Sementara

Katrangan singkat:

Omah prefab modular Lida K (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

Omah prefab model K standar (omah prefabrikasi) digawe 1,8m minangka siji modular, lan komponen sing disambungake karo baut. Omah kasebut bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur palayanan luwih saka 15 taun.

  • Min. Jumlah Order: 6 Unit / Unit utawa 200 Meter persegi / Meter persegi
  • Kemampuan Pasokan: 3000 Unit / Unit saben Sasi
  • Wektu kiriman: 15-30 dina
  • Ketentuan Pembayaran: T / TL / C
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Omah prefab modular Lida K (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model K standar (omah prefabrikasi) digawe 1,8m minangka siji modular, lan komponen sing disambungake karo baut. Omah kasebut bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur palayanan luwih saka 15 taun.
    Omah Prefab Model Lida K umume digunakake minangka omah kamp kerja, omah kamp pengungsi, omah kamp staf, omah kamp pertambangan, bangunan akomodasi sementara, bangunan toilet lan shower, kamar umbah-umbah, pawon lan ruang makan / kekacoan / kantin, aula rekreasi, mesjid / ruang sholat, gedung kantor situs, gedung klinik, omah penjaga, lsp. Sugeng rawuh pikantuk kutipan saka pabrikan omah prefabrikasi Lida.

    INFORMASI PRODUK

    Omah prefab model Lida K (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model K standar (omah prefabrikasi) digawe 1,8m minangka siji modular, lan komponen sing disambungake karo baut. Omah kasebut bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur palayanan luwih saka 15 taun.

    Gambar khas Omah Prefab Model Lida K

    (Omah Prefabrikasi)

    K Model Prefab House (1) K Model Prefab House (2) K Model Prefab House (3) K Model Prefab House (4) K Model Prefab House (5)

     

    Aplikasi House Prefab Model Lida K

    (Omah Prefabrikasi)
    Asrama, Ruang Kantor lan Rapat, Pawon lan Ruang Makan, Toilet

    Spesifikasi Omah Prefab Model Lida K

    Jinis Omah K Prefabrikasi Model K
    Ambane Omah 5.56m utawa 6.23m utawa 8.28m utawa ukuran khusus kaya sing dijaluk
    Jembar Omah N * K * 1.8m (n = 5,6,7, ……; K = 1.8m)
    Dhuwur Omah Lantai tunggal, lantai dobel utawa telung lantai
    Beban Desain Beban atap: 0,50KN / m2;
    Beban Angin: 0,45 KN / m2
    Beban lantai: 1,5 KN / m2
    Beban salju: 0,15KN / m2
    Urip Layanan 10-15 taun
    Kolom Utama Baja bagean C
    Atap Truss Baja bagean C
    Atap & Tembok Purlin Baja bagean C
    Panel Atap Panel sandwich EPS, panel sandwich kaca serat, panel sandwich wol rock, panel sandwich PU
    Panel Tembok Panel sandwich EPS, panel sandwich kaca serat, panel sandwich wol rock, panel sandwich PU
    Jendela Jendhela PVC, jendela paduan aluminium utawa kaya sing sampeyan njaluk.
    Pintu Pintu panel sandwich, lawang kayu, lawang PVC kanthi kaca, lawang pigura paduan aluminium, lawang keamanan utawa panjaluk sampeyan
    Lantai Kayu Lapis Kayu lapis sing apik 18mm
    Kulit Lantai 1.5mm kulit lantai PVC
    Sistem Listrik Sockets, switch, lampu, kabel lsp
    Sistem Plumbing Pipa, baskom, jamban, aksesoris sambungan
    Aksesoris Instalasi Lem kaca, paku, tutup pinggir, baut umum rak AC, baut jangkar lsp

    Karakteristik Omah Prefab Model Lida K

    K Model Prefab House (6)

    1. Proteksi lingkungan, ora ana uwuh
    2. Lawang, windows lan partisi interior bisa diatasi kanthi fleksibel
    3. Katon sing ayu, warna sing beda kanggo tembok lan atap.
    4. Ngirit biaya lan transportasi trep
    5. Anti karat lan biasane luwih saka 15 taun nggunakake urip
    6. Aman lan stabil, bisa tahan 8 gempa bumi.

    K Model Prefab House (7)

    Instalasi Lida K Model Prefab House

    K Model Prefab House (8)

    Instalasi Lida K Model Prefab House

    K Model Prefab House (9)

    Omah Lida K Model Prefab House

    K Model Prefab House (10)

    Omah Lida K Model Prefab House


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita