prefab modular portable pack pack lipat omah prebuilt kontainer

Katrangan singkat:

Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).

Detail Produk

Tag Produk

Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).
MOQ : 6 set
Bayaran
L / C, T / T
Papan Asal
Shandong, China
Merek
Lida

Spesifikasi 1) 20ft: 6055 * 2435 * 2896mm
2) 40ft: 12192 * 2435 * 2896mm
3) Jinis Atap: Atap rata kanthi desain pengeringan banyu internal sing teratur
4) Tingkat: ≤3
Parameter desain 1) Jangka urip: nganti 20 taun
2) Beban Langsung Langsung: 2.0KN / m2
3) Beban Langsung Langsung: 0,5KN / m2
4) Beban angin: 0,6KN / m2
5) resistensi gempa: kelas 8, tahan api: kelas 4
Panel tembok 1) Kekandelan: panel sandwich kaca serat 75mm, ambane efektif: 1150mm
2) Lembaran baja eksterior (konfigurasi standar): Lembaran baja warna-kloreng 0,4mm bergelombang, mantel pagawean PE, Warna:
putih, kekandelan seng-aluminium≥40g / m2
3) Lapisan isolasi (konfigurasi standar): Kaca serat 75mm, kerapatan≥50kg / m3, Standar tahan api: kelas A ora flambable
4) Lembar baja interior (konfigurasi standar): Lembar baja warna aluminium-seng seng 0.4mm, mantel pagawean PE, Warna: putih,
Kekandelan aluminium-Seng≥40g / m2
Sistem gendheng 1) Bingkai & aksesoris baja: Bingkai atap utama: baja sing adhem, kekandelan = 2.5mm, galvanis. kanthi ngangkat 4 galvanis
pojokan Atap purlin: C80 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B
2) Panel gendheng: Lembar baja warna aluminium-seng kandel 0,4 utawa 0,5mm, jas pagawean PE. Werna: putih, kekandelan Aluminium≥70g / m2,
360 ° sambungan lengkap
3) Isolasi: Kaca serat 100mm kekandelan karo foil aluminium, Kapadhetan = 14kg / m3, Bahan bakar kelas A, ora murup.
4) Papan langit-langit: jinis V-170, sheet baja warna aluminium-seng 0,5mm, mantel pagawean PE. Werna: putih, seng-Aluminium
kekandelan≥40g / m2
5) Soket industri: Telpon ing kothak bukti-bledosan ing balok ndhuwur sisih cendhak, kanthi 1 plug daya utama kanggo sambungan listrik
antarane wadhah

Didhisiki ing taun 1993. Lida Group minangka salah sawijining pabrikan bangunan baja sing paling kuat. Gudang elektron, omah unggas, hangar pesawat, omah prefab, kabin porta, perumahan sing terjangkau, omah kontainer lan villa baja ing China. Kita wis dianugerahi sertifikat ISO9001, ISO14001, ISO45001, CE lan SGS, TUV lan BV. Kapasitas saben dina bisa nganti 5000 meter persegi lan iki carane ngatur.750 karyawan, kalebu 50 insinyur lan 200 pengawas kanggo proyek luar negeri. 73000 kothak ruang pabrik meter.3 lini produksi untuk seri gudang struktur baja, 3 lini produksi kanggo seri omah prefabrikasi, lini produksi omah kontainer 3 lan lini produksi seri villa baja. Kita wis ngekspor luwih saka 145 negara wiwit madeg.

prefab modular portable flat pack folding prebuilt
01
Flat Pack Container House Standard Size Lida Group (4)
Flat Pack Container House Standard Size Lida Group (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita