146094444 (1)

Omah Peternakan Unggas

  • Steel Structure Building Material Poultry Broiler

    Struktur Baja Bahan Bangunan Broiler Ayam

    Peternakan unggas kalebu omah pitik Endhog lan omah pitik Broiler; kalorone yaiku bangunan struktur baja. Ayam endhog biasane dipangan ing kandhang, pitik daging babi biasane mangan ing lemah. Kita bisa menehi bahan bangunan, kanggo peralatan, nyaranake sampeyan tuku saka pabrikan khusus.
    Bangunan struktur baja ringan minangka jinis sistem struktur bangunan anyar, sing digawe dening kerangka baja utama sing ngubungake bagean H, bagean Z lan komponen baja U, atap lan tembok nggunakake macem-macem panel lan komponen liyane kayata windows, lawang , crane lsp.
    Bangunan struktur baja ringan digunakake ing gudang, lokakarya, pabrik gedhe, lsp.