Pasokan Pabrik Prefabrikasi Portable Container House Kabin Porta

Katrangan singkat:

Kabin Lida Porta (Modular House) digawe saka waja ringan minangka struktur lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Nalika pangiriman, tombol mudhun kanggo ngirit ruangan. Nalika degdegan, bisa diinstal dening buruh umum kanthi alat listrik miturut instruksi. Struktur kasebut disambungake kanthi bolt lan tembok dipasang kanthi paku keling. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.

Detail Produk

Tag Produk

Kabin Lida Porta (Modular House) digawe saka waja ringan minangka struktur lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Nalika pangiriman, tombol mudhun kanggo ngirit ruangan. Nalika degdegan, bisa diinstal dening buruh umum kanthi alat listrik miturut instruksi. Struktur kasebut disambungake kanthi bolt lan tembok dipasang kanthi paku keling. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.

Kabin Lida Porta House Modular House) bisa dirakit lan dibongkar luwih saka kaping 6, gampang pindhah menyang lokasi liya kanthi biaya minimal, lan umur layanan pabrikan kabin Lida porta luwih saka 15 taun.

Kabin Lida Porta umume digunakake minangka omah kamp kerja, omah kamp pengungsi, omah kamp staf, omah kamp pertambangan, bangunan akomodasi sementara, bangunan toilet lan shower, kamar umbah-umbah, pawon lan ruang makan / kekacoan / kantin, aula rekreasi, mesjid / sholat aula, bangunan kantor situs, bangunan klinik, omah pengawal lsp.

Porta Cabin (1)

Karakteristik Kabin Lida Porta (Omah Modular)

Porta Cabin (3)

Porta Cabin (4)

Porta Cabin (5)

1. Proteksi lingkungan, ora ana uwuh
2. Kaca, windows lan partisi interior bisa diatasi kanthi fleksibel
3. Tampilan sing ayu, warna sing beda kanggo tembok lan atap.
4. Ngirit biaya lan transportasi trep
5. Anti-teyeng lan biasane luwih saka 15 taun nggunakake urip
6. Aman lan stabil, bisa tahan 8 gempa bumi.

Parameter Teknis Kabin Lida Porta (Modular House)
Ketahanan angin: Kelas 11 (kacepetan angin≤125.5km / jam)
Tahanan lindhu: Kelas 8
Kapasitas atap langsung: 0,5kn / m2
Koefisien transmisi panas tembok njaba lan internal: 0,35Kkal / m2hc
Koridor mbukak langsung yaiku 2.0kn / m2
Aplikasi Kabin Lida Porta (Omah Modular)
Akomodasi, kantor situs, Kios lan Booth, Sentry Box lan Guard House, Movable Shop, Toilet

Porta Cabin (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk