Omah Portable House Modular House Portable Prefabrikasi House Container House

Katrangan singkat:

Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).

Detail Produk

Tag Produk

Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).
 
Omah wadhah baja Lida dirancang lan dikembangake miturut ukuran standar kontainer pengiriman kanthi rutin. Uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan khusus klien. Bisa digunakake minangka kantor, ruang rapat, asrama, toko, kios, toilet, gudang, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane. Omah Lida Container umume digunakake minangka kamp tenaga kerja utawa tentara ing proyek kontrak umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan jangka panjang.
 
Omah kontainer Lida duwe akeh kaluwihan, kayata instalasi cepet, gampang pindhah, turnover banget lan umur dawa. Omah kontainer Lida duwe kaluwihan saka pembuktian panas lan anti banyu. Miturut omah kontainer standar modular, omah kontainer bisa dikelompokake ing horisontal lan vertikal. Tata letak fleksibel lan prefabrikasi kanggo entuk fungsi sing beda-beda. Sugeng Rawuh njaluk kuotasi saka pemasok omah kontainer Lida.

Klompok Lida pikantuk sertifikasi ISO9001, CE (EN1090), lan wis lolos audit pabrik BV, SGS lan TUV lan panguwasa internasional liyane. Klompok Lida minangka pemasok kemah pasukan perdamaian PBB, lan pemasok kerja sama strategis perusahaan kontraktor domestik lan manca gedhe kayata Konstruksi China, Railway China, Komunikasi China, lsp. Nganti saiki, proyek Lida nyebar ing 142 negara lan wilayah.  


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita