Omah Camp Buruh Tenaga Minyak lan Gas Bumi

Katrangan singkat:

Omah Camp Integrasi Lida akeh digunakake kanggo tenaga kerja lan tujuan militer ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa.
Omah camp tenaga kerja ladang minyak lan gas prefabrikasi Lida bisa diukur lan dirancang khusus kanggo nyedhiyakake sarana lan kenyamanan maksimal. Produsen kamp tenaga kerja prefabrikasi Lida bisa menehi solusi perumahan tenaga kerja sementara sing cepet, gampang, terjangkau lan hemat energi.

Detail Produk

Tag Produk

Omah Camp Integrasi Lida akeh digunakake kanggo tenaga kerja lan tujuan militer ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa.

Omah camp tenaga kerja ladang minyak lan gas prefabrikasi Lida bisa diukur lan dirancang khusus kanggo nyedhiyakake sarana lan kenyamanan maksimal. Produsen kamp tenaga kerja prefabrikasi Lida bisa menehi solusi perumahan tenaga kerja sementara sing cepet, gampang, terjangkau lan hemat energi.

Omah kemah tenaga kerja perusahaan minyak lan gas Lida (omah Kamping tenaga kerja) dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing selaras, sing butuh wektu, biaya, lokasi situs, syarat klien, lan peraturan pamrentah sing bakal dipikirake.

Panganggone struktur baja sing komprehensif, omah prefab lan omah kontainer, Lida Group bakal menehi solusi layanan mandheg kanggo omah kamp tenaga kerja perusahaan minyak dan gas (omah Kamping tenaga kerja).
Omah camp tenaga kerja perusahaan minyak lan gas Lida (omah Kamping tenaga kerja) digawe saka baja ringan minangka panel struktur lan sandwich kanggo tembok lan atap. Isolasi panel sandwich bisa dadi polistirena, poliuretan, wol watu lan gelas serat, sing ditemtokake karo panjaluk lan kebutuhan lingkungan.
Bangunan omah kamp kerja tenaga minyak lan minyak Lida bisa dirakit kaping pirang-pirang sawise rampung siji konstruksi situs, gampang dipasang lan efektif regane.

Lida Integrated Camp House are widely used for labor and military purpose in General Contracting projects, Oil and gas field p ( (3)
Lida Integrated Camp House are widely used for labor and military purpose in General Contracting projects, Oil and gas field p (
Lida Integrated Camp House are widely used for labor and military purpose in General Contracting projects, Oil and gas field p ( (4)
Prefab Construction Worker Labour Camp (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita