146094444 (1)

Kamp Buruh Perusahaan Minyak lan Gas Bumi

  • Oil and Gas Field Labour Camp House

    Omah Camp Buruh Tenaga Minyak lan Gas Bumi

    Omah Camp Integrasi Lida akeh digunakake kanggo tenaga kerja lan tujuan militer ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa.
    Omah camp tenaga kerja ladang minyak lan gas prefabrikasi Lida bisa diukur lan dirancang khusus kanggo nyedhiyakake sarana lan kenyamanan maksimal. Produsen kamp tenaga kerja prefabrikasi Lida bisa menehi solusi perumahan tenaga kerja sementara sing cepet, gampang, terjangkau lan hemat energi.
  • Flat Pack Container House and Worker Camp

    Flat Container House lan Camp Buruh

    Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet.
    Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangat lingkungan sing gedhe (isolasi termal, nyuda swara) kanggo menehi solusi modular sing adaptasi, serbaguna, lan sustainable
    Omah kontainer LIDA bisa dikirim utawa dipasang supaya minimal biaya transportasi, disedhiyakake kanthi rata kanggo instalasi ing situs kanthi minimal alat. Omah kontainer flat LIDA uga bisa gampang dibongkar sawise digunakake lan ditransfer menyang lokasi sing anyar.