Warta perusahaan

  • Jinan Airport International Flight Epidemic Prevention & Control Housing Construction Project-Lida Group

    Proyek Pencegahan Epidemi Penerbangan Internasional Jinan Airport Pencegahan Proyek Konstruksi Perumahan-Lida Group

    Pencegahan lan kontrol epidemi, Lida lagi tumindak. Lida Group kerja sama kanthi sampurna karo Biro Teknik Wolu Konstruksi China lan Bandara Jinan lan ngrampungake proyek konstruksi njamin omah kanggo pencegahan lan kontrol penerbangan internasional ing Bandara Jinan ...
    Waca liyane
  • TCF camp in Brunei  -Lida Group

    Kamp TCF ing Brunei -Lida Group

    Pimpinan industri omah kontainer lan bangunan prefabrikasi, proyek Lida wis sumebar ing 142 negara lan wilayah. Dina iki, ayo menyang kamp TCF ing Brunei. Proyek iki minangka proyek fasilitas konstruksi sementara omah prefabrikasi kanggo perusahaan Konstruksi Jerman Utama, kanggo ...
    Waca liyane
  • Qingdao International Cruise home Port Project—Lida Project

    Proyek Pelabuhan Internasional Qingdao International Cruise - Proyek Lida

    Lida Group minangka pabrikan utama ing China kanggo bangunan kemah kanthi bangunan prefabrikasi lan omah kontainer. Dina iki, aku nuduhake proyek. Kaping pisanan, ringkesan proyek Miturut rencana kasebut, wilayah Pelabuhan Ibu Laut Internasional Qingdao duwe 9 kilometer garis pantai pelabuhan lan 4,2 alun ...
    Waca liyane
  • LIDA,The industry leader in flat pack container house

    LIDA, Pimpinan industri ing omah kontaner sing rata

    Ing masarakat saiki, omah wadhah bungkus rata ora mung kanggo nyukupi kabutuhane situs konstruksi sauntara, nanging uga bisa digunakake ing bangunan sosial, kayata omah kontainer modular, villa omah kontainer, kantor kontainer, lan liya-liyane. padhet, wujud yaiku ...
    Waca liyane
  • Steel structure prefabricated house, container house project of nanjing agricultural university

    Bangunan prefabrikasi struktur baja, proyek omah kontainer universitas pertanian nanjing

    Bangunan prefabrikasi struktur baja, proyek omah kontainer saka universitas pertanian nanjing klompok Lida minangka pabrikan utama ing China kanggo bangunan kemah sementara kanthi bangunan prefabrikasi lan omah kontainer. Dina iki, ayo ngunjungi omah prefab struktur baja lan omah kontainer ...
    Waca liyane
  • Malaysia Government Delegation Visited Lida Group in 2017

    Delegasi Pamrentah Malaysia Kunjungi Grup Lida ing 2017

    28 Maret 2017, LIDA GROUP / WEIFANG HENGLIDA STEEL STRUCTURE CO., LTD miwiti taun sing apik kanggo nyambut delegasi otoritas Sarawak saka Malaysia. Anggota delegasi entuk tampilan lan pangenalan sing akeh kanggo teknologi LIDA lan kualitas produk lan kerjasama bisnis perusahaan ing ...
    Waca liyane
  • LIDA Group Birthday Party in August

    Pesta Ulang Tahun Grup LIDA wulan Agustus

    Minangka pimpinan omah kontainer lan omah prefabrikasi, Lida Group miwiti pesta ulang taun karyawan kantor pusat sajrone jadwal sibuk tanggal 5 Agustus. Ana 8 bintang ulang taun ing wulan iki, saka departemen bisnis luar negeri, departemen manajemen perusahaan, busin domestik. ..
    Waca liyane
  • 2021 All Staff Meeting–Lida Group

    2021 Kabeh Rapat Staf – Grup Lida

    Tanggal 30 Juli 2021, Grup Lida sukses nganakake rapat staf ing taun 2021. Klompok Lida minangka pabrikan utama ing China kanggo bangunan kemah kanthi bangunan prefabrikasi lan omah kontainer. Amarga pengaruh epidemi babak anyar, Lida Group nggunakake ...
    Waca liyane