Proyek Pencegahan Epidemi Penerbangan Internasional Jinan Airport Pencegahan Proyek Konstruksi Perumahan-Lida Group

Pencegahan lan kontrol epidemi, Lida lagi tumindak.

微信图片_20210922150347

Lida Group kerja sama kanthi sampurna karo Biro Teknik Wolu Konstruksi Tiongkok lan Bandara Jinan lan ngrampungake proyek pambangunan njamin omah kanggo pencegahan lan kontrol penerbangan internasional ing Bandara Jinan ing wektu paling cedhak. Proyek kasebut jembaré udakara 3.400 meter persegi. Lida Group nyedhiyakake lan nginstal 110 unitomah prefab kayata omah wadhah lan omah prefabrikasi kanggo proyek kasebut, sing bisa nampung luwih saka 200 wong sekaligus.

微信图片_20210922150420

Lida Group didegaké ing taun 1993, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing prihatin karo desain, produksi, instalasi, lan pemasaran konstruksi rékayasa.

 

Lida Group wis entuk ISO9001, ISO14001, ISO45001, sertifikasi EU CE (EN1090) lan lulus inspeksi SGS, TUV, lan BV. Grup Lida pikantuk Kualifikasi Kelas II Kontrak Konstruksi Profesional Struktur Baja lan Kualifikasi Kontrak Umum Teknik Konstruksi.

Produk utama Grup Lida ngemot skala gedhe kamp kerja, Bangunan struktur baja, LGS Villa, Omah wadhah, Prefab house lan bangunan terintegrasi liyane. Nganti saiki, produk kami wis diekspor menyang luwih saka 145 negara.

mmexport1625706991390


Wektu kiriman: Sep-28-2021