Musim Gugur 2021: Festival Corpus Christi, Lapangan Waluh, Omah Angker

Sanajan sawetara kegiatan wis dibatalake utawa ditundha amarga pandemi COVID-19 sing isih ana, isih ana akeh kesempatan kanggo metu ing tikungan pesisir. Deleng dhaptar ing ngisor iki kanggo festival, kebon waluh lan omah angker ing sekitar wilayah kasebut. Apa ana acara sing kudu ditambahake? Kirim informasi liwat email menyang prefabhouse@lidajituan.com.
Apa: Greja Metode Serikat Pertama ing Portland nalika musim gugur ngajak sampeyan bali menyang tambalan! Goleki waluh lan nikmati acara khusus wiwit tanggal 1 nganti 31 Oktober. Hasil kasebut bakal nguntungake Menteri Konstruksi Perumahan.
Apa: Grace UMC ngundang masarakat kasebut ing kebon labu, ing endi tradhisi kulawarga nggawe siji waluh
Apa: Waluh kanthi macem-macem wujud lan ukuran kanggo memenuhi kabeh kebutuhan sampeyan. Tur sekolah lan perawatan bocah kasedhiya miturut panjaluk.
Konten: Patch labu tahunan iki mupangat kanggo Departemen Anak St John, adol labu kanthi macem-macem ukuran lan nyedhiyakake setelan foto gratis.
Konten: Lapangan labu taunan Asbury UMC bali, adol ewu waluh lan gourds. Pilih waluh lan njupuk foto mangsan sing apik.
Lokasi: Greja Metodis Serikat Asbury, 7501 S. Staples St. (pojok Staples St. lan Yorktown Blvd.)
Konten: Ing musim Halloween iki, bukak omah angker Boogeyman Haunted House kanggo sinau babagan macem-macem atraksi sing nggegirisi sing bakal nggawe sampeyan njerit. Iki dudu omah angker biasa, lan mesthi ora cocog kanggo wong sing ringkih. Pinunjul sejarah saka lokasi kasebut tegese nalika sampeyan kanthi wani nyebrang Lemari Boogeyman menyang lokasi utama lan lokasi angker liyane sing ora apik, sampeyan bakal bisa dicampur karo wong sing urip lan mayit. Omah angker cocok kanggo pangguna kursi roda; bocah kudu diiringi wong diwasa lan bisa mlaku dhewe karo labirin.
Wektu: Jumuah lan Setu wiwit tanggal 24 September nganti 30 Oktober wiwit jam 7 sore nganti tengah wengi, lan dina Minggu, 31 Oktober (wiwit jam 7 sore nganti wong pungkasan ing Halloween).
Konten: "Omah Angin Wengi sing Nggegirisi" bakal bali ing taun 2021. Bayangake kepiye rasane sadurunge tiba-tiba tangi saka ngipi elek sing paling ala. Saiki bayangake perasaan iki sajrone sampeyan nginep ing hotel sing angker. Tiket kanggo musim iki diwatesi lan mung bisa dituku kanthi online, mula tuku sadurunge didol!
Biaya: US $ 20 kanggo tiket umum, US $ 30 kanggo tiket skip-the-line, US $ 40 kanggo tiket VIP langsung (mung sales Online, tanggal bakal didol)
Konten: Loro jubin, 85 kamar, luwih saka 100 monster saben wengi nggawa medeni sing ora bisa ditebak. Perjalanan sing nggegirisi nggawe jiwa sing paling wani menyang geladhak kaloro lan katelu saka operator pesawat era Perang Dunia II, menyang papan sing durung nate dibukak umum. Sampeyan kudu siyap kanggo ngatasi tangga sing landhep, koridor peteng, topi sing rame lan pemandangan, jeritan lan swara sing ora bisa dibayangake. Iki minangka pengalaman angker sing kuwat-monggo dipikirake kaping pindho sadurunge ndhaptar! 10 taun utawa luwih, kudu bisa navigasi ing tangga lan ruang terbatas (bisa diakses kursi rodha).
Konten: Jelajahi labirin jagung sing gedhe lan pilih waluh sing sampurna saka tambal waluh. Rasakake macem-macem atraksi kita, kayata slide, game ing kebon mburi, kewan ingon-ingon, kereta sapi, blaster apel lan liya-liyane! Aja lali kamera sampeyan supaya sampeyan bisa njupuk kabeh potret musim gugur ing peternakan. luwe Kita duwe diskon ing sekitar peternakan, nyedhiyakake minuman lan panganan sing enak, kayata burger, asu panas, keju panggang, lemonade, banyu es, banyu soda, lsp.
Biaya: tiket umum online 13,95 dolar AS, lawange 18,09 dolar AS; Super Pass (kalebu 2 token, bisa digunakake kanggo Apple Blaster lan / utawa paintball 21,95 dolar AS kanthi online, 26,63 dolar AS ing lawang
Konten: Rasakake paranormal ing tur hantu bersejarah iki, mlaku-mlaku sajrone 2 jam liwat kutha Corpus Christi. Ngerteni macem-macem jinis kasusahan lan manifestasi. Kunjungi lokasi angker lan rungokake sejarah, legenda lan cerita rakyat ing saben lokasi. Sinau luwih lengkap babagan jaman kepungkur Old Corpus Christi lan rungokake crita memedi sing nyenengake sampeyan. (Tur ora mlebu bangunan).
Lokasi: Ketemu ing parkiran Corpus Christi Museum Ilmu lan Sejarah, 1900 N Chaparral St.
Konten: Pusat Kebanggaan Pesisir nampilake tampilan misbyah miniatur Día de los Muertos. Anggota komunitas LGBTQIA + lan masarakat diundang kanggo melu dina iki kanggo mengeti para sedulur sing wis tilar donya lan menehi pajeg marang wong-wong mau nganggo miniatur ofrenda (misbyah). Ofrendas bisa digawe ing kothak sepatu cilik utawa wadhah sing padha ukurane lan dihias karo foto sing dikasihi, uga panganan, trinket, kembang, lan liya-liyane. Kiriman bakal ditampa ing Coastal Bend Pride Center tanggal 26 Oktober.
Wektu: Kiriman sing ditampa sadurunge tanggal 26 Oktober; wektu ndeleng yaiku Kamis, 28 Oktober, Jumuah, 29 Oktober, lan Senen, 1 November wiwit awan nganti 3 sore
Apa: Teater Seni Aurora nampilake "Rocky Horror Show" saka Richard O'Brien. Sindiran musik iki menehi penghargaan kanggo jaman film horor sinematik B lan rating fiksi ilmiah. Ban sing rata ing badai nggawe Brad lan Janet sing ora duwe masalah apa-apa. Dheweke golek perlindungan ing omah aneh ilmuwan transvestite sing jenenge Dr. Frank-n-Furter. Liwat nari lan nembang kanthi ati-ati, dheweke nedahake ciptaan utamane.
Wektu: 8 Oktober nganti 6 November, Jumuah jam 7:30 sore, Setu jam 7:30 sore lan 11 wengi; 31 Oktober (Minggu) jam 7:30 wengi
Apa: Teater Rialto nampilake "semangat bungah" Noel Coward. Psikik nganakake rapat nyerah kanggo panulis sing dicegah dening panulis, nanging ora disangka-sangka ngundang semangat garwane sing kaping pisanan, sing nggawe segitiga katresnan karo garwane saiki, sing wis ningkah limang taun, dadi luwih rumit.
Konten: Thomas J. Henry Bark tahunan kaping 10 ing Taman bakal dianakake online mung ing taun 2021. Kontes Foto Sandhangan Pet bakal resmi dibuka awan dina Senen, 4 Oktober. Ragad registrasi yaiku $ 5. Kabeh dhuwit bakal digunakake kanggo nylametake ingon-ingon lokal: Liga Pertahanan Kewan Texas, San Antonio Pet Alive, Adopsi Kewan Peewee, Masyarakat Manusia Pantai Teluk, Misi Pawsible lan ShelterAMutt! Kompetisi fotografi Bark in Park mbukak kanggo kabeh warga Amerika Serikat. Sampeyan mung kudu ndhaptar pet ing kontes foto, banjur nuduhake entri karo kulawarga lan kanca. 30 kontestan paling dhuwur kanthi swara paling akeh bakal menang hadiah nganti $ 2.500.
Konten: Saka gumbo sing enak nganti kontes kepiting sing urip, kegiatan sing berorientasi kulawarga iki dadi favorit kanggo kabeh wong ing Texas Selatan. Pemasok kerajinan tangan lan Seafair bakal dadi tuan rumah luwih saka 120 pemasok! Tonton pagelaran musik langsung dening Spazmatics dina Setu! Apa sampeyan seneng petualangan banyu? Mlebu kanggo balapan boat karton sing nyenengake lan edan. Ana game sing cocog kanggo kabeh umur. Ora ketinggalan yaiku balapan kepiting sing nengsemake ing balapan balap kayu, kanggo melu seneng-seneng utawa mung minangka penonton. Dina Setu, sampeyan bakal seneng nonton sepur Seafair ngubengi lapangan festival cedhak area tendha bocah. Mlaku-mlaku ing acara mobil nalika dina Minggu. Udakara jam 1 awan dina Minggu, nggawa panganan cuci mulut utawa salsa favorit kanggo dolanan cepet ing panggung Big Tent. Peserta kudu teka sadurunge jam 12:30 sore
Konten: Melu Pasar Petani Sisih Kidul kanggo melu pasar kerajinan musim gugur saben taun. Saben taun dheweke nganakake pasar tani sing saya akeh, ing ngendi sampeyan bisa blanja ora mung saka petani favorit, nanging uga saka pengrajin lokal.
Lokasi: Pasar Petani Corpus Christi South, Everhart Market Mall, 5800 Everhart Road
Konten: Melu Greja Metode Serikat Pertama ing Portland, melu game bertema labu kayata bowling bowling, labu tic-tac-toe, lan kegiyatan sing cocog kanggo kabeh umur! Sampeyan bakal oleh hadiah kanggo ngrampungake game.
Konten: Night Movie CC sing diwenehake dening Reliant bali menyang layar amba ing Lapangan Whataburger ing wulan Oktober, nggawa serangkaian blockbuster kanggo kabeh kulawarga. Dina Setu, 9 Oktober, film populer "Moana" Pixar bakal mlayu ing antrian sing ramah kulawarga. Sabanjure, siyap-siyap kanggo petualangan sing bakal ditindakake Ratu Elsa lan Putri Ann menyang Whataburger Field ing "Frozen II", Jum'at, 15 Oktober. Banjur nganggo sepatu joget kanggo Pixar "Coco" dina Setu, 23 Oktober. Pungkasan, dina Kemis tanggal 28 Oktober, lebokake swasana sing memedi ing klasik Disney Halloween "Hocus Pocus". Kursi mbukak ing njaba lapangan Whataburger, bokor kursi. Panganan lan omben-omben stadion enggak tradisional kasedhiya kanggo dituku.
Wektu: Lawang dibukak jam 6:30 sore, lan film diwiwiti jam 7 sore; Setu, 9 Oktober, Setu, 15 Oktober, Setu, 23 Oktober, lan Kamis, 28 Oktober
Konten: Ngrameke urip sehat lan mangan kanthi gaya urip adhedhasar tanduran! Festival iki minangka wektu kanggo ngrayakake lan ningkatake panganan, hak-hak kewan, lan kelestarian lingkungan. Bakal akeh supplier. Akeh panganan tanduran. Lan nyenengake! Rasakake demo musik, pamicara lan masak.
Konten: Texas Sandfest minangka acara kulawarga 3 dina sing diakoni sacara internasional sing narik para pematung lan puluhan ewu turis saka saindenging jagad nganti Port Aransas saben taun. Gabung taun iki lan melu sawetara patung pasir, panganan, musik langsung, kegiatan bocah-bocah lan tuku perhiasan, kerajinan, sandhangan, prabotan, souvenir, lsp. Ing wilayah pemasok.
Biaya: US $ 15 kanggo wong diwasa, US $ 5 kanggo bocah umur 6-12 taun, lan gratis 5 taun utawa luwih enom. Pass telung dina (pas dina ora kasedhiya)
Konten: Entuk Paket Seneng Autumn ing Funtrackers. Tamu bakal nampa kertu dolanan $ 10, waluh ing kebon waluh lan ngunjungi stasiun dekorasi khusus kanggo mlebu laboratorium edan Dr. Tripenfall, ing kana tamu enom lan wong tuwa bisa ngunjungi laboratorium sing menarik iki. Lan pilih atraksi lan duwe kesempatan kanggo menang tiket lotre 50 USD main kertu lan 1000 tiket lotre.
Apa: Greja Metodis Grace United ngundang kulawarga kanggo melu festival musim gugur iki lan barang-barang utawa keramahan anak-anake. Bakal ana vendor lokal sing nawakake hadiah preinan lan stasiun ukiran waluh. Bocah-bocah bisa seneng Trunk utawa Nambani liwat game lan hadiah, musik liburan, lukisan wajah, omah bouncing lan kompetisi kostum. Sawah waluh uga bakal mbukak.
Apa: Festival Truk Pangan Texas Selatan ngrayakake acara paling gedhe @ Whataburger Field, kanthi 30 truk panganan sing nyedhiyakake piring lan kreasi panganan sing apik kanggo kabeh wong.
Konten: Gabung ing Greja Metode Serikat Pertama ing Portland lan nikmati musik lan bengi film ing Pumpkin Field! Band asli Portland The East & The Crow bakal mlebu ing Portland Pumpkin Patch, disusul karo loro "The Great Pumpkin Charlie Brown". Truk panganan uga bakal diwenehake sedina muput. Musik diwiwiti jam 5 sore, lan film diwiwiti jam 7 sore lan 8:15 sore. Nggawa kemul utawa kursi.
Konten: Gabung karo La Palmera lan gunakake urip lan pati kanthi musik, game lan hadiah. Tamu bisa seneng musik langsung saka Los Mariachis, conto bir saka Distributor L & F (21 taun utawa luwih, nalika stok isih ana), Corpus Christi Loteria lan Grito Contest. Kertu game Loteria bakal disedhiyakake ing tabel registrasi La Palmera Cafés kanthi basis pertama, sing dilayani dhisik. Kompetisi kasebut diwiwiti jam 6 sore minangka bagean saka tradhisi Meksiko sing dawa, lan La Palmera uga ngajak masarakat nggawa foto sing bakal ditampilake wiwit tanggal 3 Oktober nganti November. 2 Ofrenda dibangun lan dihiasi K Space Contemporer, dununge cedhak karo petugas konferensi. Foto kasebut bisa dikirim menyang petugas sajrone jam kerja ing mall. Nyengkuyung foto sing dibingkai, ukurane ora luwih saka 5 ″ x ”7 ″. Foto lan pigura ora bakal bali.
Isi: Bawa bocah nganggo kostum supaya bisa ngapusi utawa nyenengake kanthi aman ing antarane mobil lan atraksi ing taman kasebut.
Konten: Gabung karo Museum Ilmu lan Sejarah Valero lan Corpus Christi lan luangake sedina sing kebak ilmu, teknologi lan teknik kanggo kulawarga! Bakal ana acara STEM sing apik, pagelaran sains, pagelaran planetarium, Museum Live! lan diskon sing kasedhiya kanggo tuku.
Isi: Ayo lan dekorasi waluh ing tambalan! Cat, dekorasi utawa patung! Nggawa waluh dhewe utawa tuku ing tambalan. Pengunjung disaranake nggawa pasokan dhewe-dhewe kanggo dekorasi, nanging bakal kasedhiya sawetara suplai. Yen sampeyan lara utawa sapa sing ngerti lara, monggo nginep ing omah.
Apa: Boo Bash bali taun iki, lan luwih apik tinimbang saiki. Kabeh diundang ing pesta ing taman kotamadya dina Setu, 23 Oktober jam 6 nganti 9 wengi. Bakal ana kesenengan, game, musik live lan trik utawa ngrawat jalur.
Konten: Atletik Pantai Katelu nampani kabeh wong sing melu Karnaval Halloween lan Batang utawa Nambani. Iki malah mbukak kanggo kabeh komunitas, sing bakal nemokake akeh game lan kegiyatan sing menarik. Bakal ana penyihir sing mbuwang topi lan dering, monster bisa dibanting, bowling memedi, kompetisi kostum lan liya-liyane! Tuku cemilan kayata brondong, marshmallow, lan keripik kentang. Banjur tinggalake sawetara koper utawa perawatan saka jam 7 sore nganti 8 malam
Konten: Gabung karo Sk8land kanggo acara memedi Halloween saben taun! Fitur skating es, game kostum, game bungkus mumi, lan perayapan permen.
Apa: Corpus Christi Hooks menehi mantra ing Whataburger Field! Pancing Halloween sing diwenehake HEB bakal bali tanggal 28 Oktober! Metu jam 7 sore kanggo melu kegiyatan langsung sing gratis, aman, lan nyenengake, kalebu trik utawa perawatan, game karnaval, kios foto lan "Hocus Pocus" ing papan video. Panganan, banyu soda lan bir stadion bisbol bakal kasedhiya kanggo dituku. Panjurung para pamiarsa kanggo nyumbang panganan kaleng menyang Coastal Bend Food Bank, sing wis nampa luwih saka 400 pon panganan sajrone sawetara taun kepungkur
Konten: Gabung karo Hot Z95, Rock 92/7 lan 1440 KEYS, bakal menehi 500 waluh. Bakal ana lomba sandhangan, luwih saka 20 vendor, hadiah lan liya-liyane. Acara drive-thru iki bakal mbukak kanggo umum kanthi gratis, nanging tamu kudu tetep kendaraan nalika acara kasebut. Saben mobil bakal nampa paling ora siji waluh, dene stok isih ana.
Lokasi: Tempat parkir antarane Hurricane Alley lan Brewster Street Ice House, N. Tancahua St. antarane Brewster St. lan E. Port Ave.
Konten: Gabung karo komik sing paling populer lan melu ing komik lan festival koleksi Halloween sing kapisan! Iki bakal dadi acara sing apik, kanthi dodolan lan nyenengake, kalebu buku Halloween Marvel gratis, diskon diskon 20% kanggo buku kunci, pitakon 50% kepungkur saka barang perak nganti jaman saiki, boneka lan patung 15%, Kalebu versi anyar. Kajaba iku, kabeh kostum kanthi tema horor bakal didol, kanthi hadiah gratis sedina muput, lan kompetisi kostum. 20 wong sing antri uga bakal nampa tiket kanggo hadiah spesial sing gedhe.
Konten: Gabung karo Camp Aranzazu lan nikmati kesenengan kulawarga-outdoor! Nganggo kostum lan nikmati sore sing kebak kerajinan, panganan enak, hiking kemah sing dipandu dhewe lan liya-liyane! Kabeh kegiyatan bakal ana ing njobo sekitar kamp. Sajrone kemah Alanzazu, kabeh tamu lan staf kudu nganggo masker utawa tameng rai.
Apa: Teater Rialto bakal dadi tuan rumah Aransas Pass Zombie Walk, Setu, 30 Oktober. Apa sing sampeyan takon babagan mlaku-mlaku zombie? Mlaku-mlaku zombie minangka kegiyatan. Akeh wong nganggo zombie lan arak-arakan ing dalan, kaya sampeyan mlebu film Romero. Nganggo kostum sing paling apik lan gabung karo mlaku-mlaku sing bakal diwiwiti lan pungkasan ing téater. Ngundang wong kabeh umur. Bakal ana kompetisi kostum lan sampeyan bisa nonton film sing cocog kanggo kulawarga sawise mlaku-mlaku.
Konten: Perusahaan Brewing Nueces nyedhiyakake pesta Halloween lan goleki harta karun ing saindenging kutha. Bakal ana kontes kostum, rilis bir, lan permen, permen, permen!
Konten: Pusat Bank of America bakal ngluncurake skrining interaktif saka "Rocky Horror Show" ing Auditorium Selena tanggal 30 Oktober, kalebu aktor langsung, tas gag, koktail khusus, lsp. Ayo menyang lab lan deleng apa sing ana ing tablet! Lawang dibukak jam 7 bengi lan gladhen diwiwiti jam 8 sore Acara iki level R. Sapa wae ing umur 17 taun ora diidini mlebu ing papan kasebut kajaba diiringi wong tuwa utawa wali.


Wektu kiriman: Okt-11-2021