146094444 (1)

Omah Modular

  • Factory Supply Prefabricated Portable Container House Porta Cabin

    Pasokan Pabrik Prefabrikasi Portable Container House Kabin Porta

    Kabin Lida Porta (Modular House) digawe saka waja ringan minangka struktur lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Nalika pangiriman, tombol mudhun kanggo ngirit ruangan. Nalika degdegan, bisa diinstal dening buruh umum kanthi alat listrik miturut instruksi. Struktur kasebut disambungake kanthi bolt lan tembok dipasang kanthi paku keling. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.