146094444 (1)

Kamp Tenaga Kerja Pertambangan

  • Integrated Labor Camp and Office

    Kamp lan Kantor Buruh Terpadu

    Pambuka Kamp Kerja Terpadu Lida Kamp Integrasi Lida akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa. Kamp Kerja Lida Konstruksi Lida dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing cocog ...
  • Prefabricated House Labour Camp Accommodation Prefab Mining Labor Camp

    Kamp Kerja Tenaga Kerja Rumah Prefabrikasi Kamp Buruh Pertambangan Prafab

    Kamp tenaga kerja pertambangan Lida (omah Kamping tenaga kerja) dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing selaras, sing butuh wektu, biaya, lokasi situs, syarat klien, lan peraturan pamrentah sing bakal dipikirake.
    Nggunakake lengkap struktur baja, omah prefab lan omah kontainer, Lida Group bakal menehi sampeyan solusi layanan siji-mandeg kanggo kamp tenaga kerja penambangan (Kamp Tenaga Kerja).
  • Flat Pack Modular Movable and Easy Installation Prefabricated Container House with Luxury Decoration and Modular Container House

    Flat Containable Movable Modular and Instalasi Gampang Omah Wadah Prefabrikasi kanthi Dekorasi mewah lan Omah Kontainer Modular

    Omah kontainer dirancang lan dikembangake miturut ukuran standar kontainer pengiriman. Tahan panas lan anti banyu. Umume digunakake minangka kantor, ruang rapat, asrama, toko, kios, toilet, gudang, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane.