Kamp Kerja Tenaga Kerja Rumah Prefabrikasi Kamp Buruh Pertambangan Prafab

Katrangan singkat:

Kamp tenaga kerja pertambangan Lida (omah Kamping tenaga kerja) dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing selaras, sing butuh wektu, biaya, lokasi situs, syarat klien, lan peraturan pamrentah sing bakal dipikirake.
Nggunakake lengkap struktur baja, omah prefab lan omah kontainer, Lida Group bakal menehi sampeyan solusi layanan siji-mandeg kanggo kamp tenaga kerja penambangan (Kamp Tenaga Kerja).

Detail Produk

Tag Produk

Omah Camp Integrasi Lida akeh digunakake kanggo tenaga kerja lan tujuan militer ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa.

Kamp tenaga kerja pertambangan Lida (omah Kamping tenaga kerja) dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing selaras, sing butuh wektu, biaya, lokasi situs, syarat klien, lan peraturan pamrentah sing bakal dipikirake.
Nggunakake lengkap struktur baja, omah prefab lan omah kontainer, Lida Group bakal menehi sampeyan solusi layanan siji-mandeg kanggo kamp tenaga kerja penambangan (Kamp Tenaga Kerja).

Bangunan kamp kerja penambangan Lida (omah Kamping tenaga kerja) bangunan digawe saka baja ringan minangka struktur lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Isolasi panel sandwich bisa dadi polistirena, poliuretan, wol watu lan gelas serat, sing ditemtokake karo panjaluk lan kebutuhan lingkungan.

Bangunan kamp kerja tenaga kerja tambang Lida (omah Kamping tenaga kerja) bisa dirakit kaping pirang-pirang sawise rampung siji konstruksi situs, gampang dipasang lan efektif.

Deskripsi omah Wadah

Nangani pandemi COVID-19 mbutuhake kapasitas amben rumah sakit kanthi cepet kanthi sementara.
Grup Lida kita wis nyedhiyakake atusan omah kontainer menyang rumah sakit, pamrentah lan perusahaan konstruksi minangka rumah sakit Isolasi lan kamar isolasi.
Mbangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, kita bisa nggunakake omah kontainer flat, omah kontainer lipat, omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer khusus, bangunan prefabrikasi lan bangunan struktur baja.

Mining Labour Camp (1)

Kabeh fasilitas isolasi modular iki (rumah sakit isolasi lan kamar isolasi) duwe sistem listrik lan sistem plumping sing gampang. Peralatan medis bakal diwenehake dening vendor medis.
Insinyur kita bisa ngrancang fasilitas isolasi modular kaya noto arsitektur pelanggan. Kita bisa nyedhiyakake omah kontainer lan omah prefabrikasi sajrone 15 dina kanggo rumah sakit isolasi 1000 kasur.
Kabeh fasilitas isolasi wis dirancang ing pabrik lan bakal dipasang ing situs kanthi gampang, sing bisa dibangun rumah sakit isolasi 1000 kasur sajrone 3 minggu.

Mining Labour Camp (2) Mining Labour Camp (3) Mining Labour Camp (5) Mining Labour Camp (4) Mining Labour Camp (6) Mining Labour Camp (7) Mining Labour Camp (8) Mining Labour Camp (9)

Parameter Teknis Omah Wadah Paket Lida Flat

Rintangan Angin: Kelas 12
Dipasang ing tembok: 0,6KN / m2
Pemasangan langsung langit-langit sing diidini: 0,5 KN / m2
Koefisien tembok konduktivitas termal: K = 0.442W / mk
Koefisien Langit-langit konduktivitas termal: K = 0,5W / m2K

Ukuran Omah Paket Wadhah Lida Flat

Ukuran Kontainer Standar
Jinis Dawa (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm) Area (m2)
EX / ING EX / ING EX / ING EX / ING
20'GP 6058/5800 2438/2220 2591/2300 14.77 / 12.88
20'HQ 6058/5800 2438/2220 2896/2600 14.77 / 12.88
40'GP 12192/12000 2438/2220 2591/2300 29.73 / 26.64
40'HQ 12192/12000 2438/2220 2896/2600 29.73 / 26.64

Omah Wadhah Paket Lida Flat

Kanggo rumah sakit isolasi lan kamar isolasi, produk sing paling populer yaiku omah kontainer sing rata. Omah wadhah bungkus susun Lida yaiku struktur rangka baja, kalebu pigura atap, tiang pojok lan bingkai lantai. Kabeh bagean prefabrikasi ing pabrik lan dipasang ing situs. Miturut omah kontainer standar modular, omah kontainer bisa dikelompokake ing horisontal lan vertikal. Tata letak fleksibel lan prefabrikasi kanggo entuk fungsi sing beda-beda.

Mining Labour Camp (10)
Mining Labour Camp (11)

Kaluwihan Omah Wadhah Paket Lida Flat

1, Instalasi sing gampang
Kabeh bagean digawe ing pabrik, ora ana gawean ing situs kasebut. Listrik dipasang ing plafon.
2 、 Ekonomi
Turnover banget, meh ilang rugi nalika dibubarake.
3, Aman lan umur dawa
Bingkai yaiku bingkai struktur baja, klambi yaiku bahan tahan api, bisa digunakake luwih saka 15 taun.
4 、 terisolasi
Panel sandwich nggunakake tembok, jampel ing njero, nduweni kinerja apik ing jampel, bukti kelembapan lan bukti swara.
5 、 Klompok kanthi bebas
Miturut panjaluk, bisa dikombinasikake dadi ruang gedhe utawa cilik kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda.

Pengangkutan Omah Lida Flat Pack Container

Ukuran 1-Standar yaiku 6055 * 2435 * 2896mm utawa 6055 * 2990 * 2896mm.
2- Bolongan Forklift ora opsional.
3- Pangiriman: 6 unit omah kontainer 20ft standar bisa dimuat menyang wadhah HQ 40ft;
4-unit omah kontainer 20ft standar bisa dikemas dadi wadhah SOC kanthi ukuran kontainer 20ft sing padha
5-unit omah kontainer 20 kaki kanthi ambane 2990mm bisa dimuat menyang wadhah OT 40ft.

Mining Labour Camp (12)

Kasus Proyek

Mining Labour Camp (13) Mining Labour Camp (14) Mining Labour Camp (15) Mining Labour Camp (16) Mining Labour Camp (17) Mining Labour Camp (18) Mining Labour Camp (19) Mining Labour Camp (20) Mining Labour Camp (21) Mining Labour Camp (22) Mining Labour Camp (23) Mining Labour Camp (24)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita