Rumah Sakit Modular Isolasi Lida Instalasi Cepet Rumah Sakit Prefabrikasi

Katrangan singkat:

Mbangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, kita bisa nggunakake omah kontainer flat, omah kontainer lipat, omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer khusus, bangunan prefabrikasi lan bangunan struktur baja.

Detail Produk

Tag Produk

Mbangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, kita bisa nggunakake omah kontainer flat, omah kontainer lipat, omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer khusus, bangunan prefabrikasi lan bangunan struktur baja.
Kabeh fasilitas isolasi modular iki (rumah sakit isolasi lan kamar isolasi) duwe sistem listrik lan sistem plumping sing gampang. Peralatan medis bakal diwenehake dening vendor medis.
Insinyur kita bisa ngrancang fasilitas isolasi modular kaya noto arsitektur pelanggan. Kita bisa nyedhiyakake omah kontainer lan omah prefabrikasi sajrone 15 dina kanggo rumah sakit isolasi 1000 kasur. 
Kabeh fasilitas isolasi wis dirancang ing pabrik lan bakal dipasang ing situs kanthi gampang, sing bisa dibangun rumah sakit isolasi 1000 kasur sajrone 3 minggu.
MOQ : 6 set
Bayaran: L / C, T / T
Papan Asal: Shandong, China
Merek : Lida

Rintangan Angin Kelas 12
Tembok diidini dimuat 0,6KN / m2
Langit-langit sing diisi langsung dimuat 0,5 KN / m2
Koefisien tembok konduktivitas termal K = 0,442W / mk
Koefisien Langit-langit konduktivitas termal K = 0,55W / m2K
Ukuran Kontainer Standar
Jinis Dawa (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm) Area (m2)
EX / ING EX / ING EX / ING EX / ING
20'GP 6058/5800 2438/2220 2591/2300 14.77 / 12.88
20'HQ 6058/5800 2438/2220 2896/2600 14.77 / 12.88
40'GP 12192/12000 2438/2220 2591/2300 29.73 / 26.64
40'HQ 12192/12000 2438/2220 2896/2600 29.73 / 26.64

Didhisiki ing taun 1993. Lida Group minangka salah sawijining pabrikan bangunan baja sing paling kuat. Gudang elektron, omah unggas, hangar pesawat, omah prefab, kabin porta, perumahan sing terjangkau, omah kontainer lan villa baja ing China. Kita wis dianugerahi sertifikat ISO9001, ISO14001, ISO45001, CE lan SGS, TUV lan BV. Kapasitas saben dina bisa nganti 5000 meter persegi lan iki carane ngatur.750 karyawan, kalebu 50 insinyur lan 200 pengawas kanggo proyek luar negeri. 73000 kothak ruang pabrik meter.3 lini produksi untuk seri gudang struktur baja, 3 lini produksi kanggo seri omah prefabrikasi, lini produksi omah kontainer 3 lan lini produksi seri villa baja. Kita wis ngekspor luwih saka 145 negara wiwit madeg.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita