146094444 (1)

K Model Prefab House

  • K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Quarters Building

    K Model Kamping Prefab Bangunan Perumahan Warga Sementara Sementara

    Omah prefab modular Lida K (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model K standar (omah prefabrikasi) digawe 1,8m minangka siji modular, lan komponen sing disambungake karo baut. Omah kasebut bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur palayanan luwih saka 15 taun.
  • Prefabricated Construction K Model Camping Prefab Mobile Housing Temporary Living Building

    Konstruksi Prefabrikasi K Model Kamping Prefab Gedung Perumahan Sementara

    Omah prefab modular Lida K (omah prefabrikasi) digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel sandwich bisa uga polystyrene, polyurethane, wool wool lan serat kaca sandwich panel kanggo insulasi.

    Omah prefab model K standar (omah prefabrikasi) digawe 1,8m minangka siji modular, lan komponen sing disambungake karo baut. Omah kasebut bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 6 kali, lan umur palayanan luwih saka 15 taun.