Pambuka Kamp Kerja Bersepadu Lida

Katrangan singkat:

Camp Lida Integrasi akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan jangka panjang.

Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Kamp Kerja Bersepadu Lida

Camp Lida Integrasi akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan jangka panjang.

Kamp Kerja Lida Konstruksi Lida dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi, sing kudu mbutuhake wektu, biaya, lokasi situs, persyaratan klien, lan pamrentah peraturan sing dadi pertimbangan.
Nggunakake lengkap struktur baja, omah prefab lan omah kontainer, Lida Group bakal menehi sampeyan solusi layanan siji-mandeg kanggo kamp kerja.

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (8)

Bangunan Camp Labor Site Lida Konstruksi digawe saka baja ringan minangka panel struktur lan sandwich kanggo tembok lan atap. Isolasi panel sandwich bisa dadi polistirena, poliuretan, wol watu lan gelas serat, sing ditemtokake karo panjaluk lan kebutuhan lingkungan.

Bangunan Camp Labor Site Lida Konstruksi bisa dirakit kaping pirang-pirang sawise rampung siji konstruksi situs, gampang dipasang lan efektif regane.

DETAIL DESAIN

Tim ahli kita bakal menehi saran babagan solusi adhedhasar sarat tartamtu kanggo bangunan kemah, lokasi kemah, jumlah staf lan ekspektasi anggaran.
Introduction of Lida Integrated Labor Camp (7)

Keuntungan

Kauntungan Camp Lida Integrasi

1. Ukuran disesuaikan, desain miturut syarat.

2. Umur layanan nganti 15 taun.

3. Biaya efektif, rega rata-rata saka USD 60 / sqm nganti USD 120 / sqm.

4. Konstruksi cepet. Wiwit produksi nganti instalasi, mung butuh pirang-pirang wulan.

5. Green lan Lingkungan, hemat energi, anti-geni, anti-gempa bumi, bukti banyu.

6. Pengalaman 26 taun ing pasokan bangunan kemah terpadu ngidini kita nawakake solusi kamp terintegrasi lengkap - mandheg.

DETAIL PRODUK

Jinis Nganggo utawa tanpa sasis baja Ketik siji: tanpa sasis baja, dibangun ing landasan strip beton
Tipe loro: kanthi sasis baja, bangunan kasebut bakal dilebokake ing blok beton
Lantai Siji lantai utawa loro utawa telung lantai kasedhiya
Sistem bingkai Kolom baja Q235 Steel, 100 * 100 * 2,5 tabung persegi, lukisan alkyd, cat primer kaping pindho & cat kaping pindho rampung
Atap baja C100 * 40 * 15 * 2.0, las lan galvanis
Atap lan tembok purlin C100 * 40 * 15 * 2.0, galvanis
Nyebrang nyebrang Baja Q235, baja L40 * 3 amba, lukisan alkyd, cat primer kaping pindho & cat kaping pindho rampung
Sambung kimia M16, samberan kimia
Samberan biasa 4.8S, galvanis
Sasis baja utawa sistem lantai 1 Beam utama HN250 * 125 * 5.5 * 8, Baja Q235, lukisan alkyd, cat kaping pindho kaping pindho & cat kaping pindho rampung
Beam sekunder C100 * 40 * 15 * 2.0 galvanis
Papan struktur lantai Papan semen kayu lapis lan serat 18 / 20mm
Jogan Kasedhiya kulit lantai lan jubin keramik PVC
Sistem Tembok lan Atap Panel tembok Panel sandwich: Wol watu, wol kaca, EPS, PU kasedhiya
Kekandelan: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm, 200mm kasedhiya
Panel gendheng Panel sandwich: Wol watu, wol kaca, EPS, PU kasedhiya
Kekandelan: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm, 200mm kasedhiya
Sistem langit-langit Kamar garing Papan gypsum 600 * 600 * 6mm, kanthi kerangka kerja
Kamar udan Papan silikat kalsium 600 * 600 * 5mm, kanthi kerangka kerja
Sistem lawang lan jendhela Pintu Pintu tunggal / dobel tahan api, lawang darurat kanthi bar gupuh, lawang kaca aluminium, lawang MDF kasedhiya
Jendela Jendela geser PVC, Aluminium kanthi kaca kaca tunggal / kaping pindho, kanthi layar nyamuk, kanthi louver kasedhiya
Sistem Listrik lan Plumbing Unit listrik Kawat listrik, saluran, soket, saklar, lampu, kothak distribusi
Unit kebersihan Pancuran, caket, cekungan, pipa banyu

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (1)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (4)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (2)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (5)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (3)

Introduction of Lida Integrated Labor Camp (6)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita