146094444 (1)

Omah Lipat Wadah

  • High Quality Luxury Container House Modern Prefab

    Prefab Modern Modern Kontainer Mewah

    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet ing sawetara proyek darurat. Siji unit omah kontainer lipat bisa dipasang sajrone 3 menit dening 2 buruh.
    Iki digunakake akeh minangka kantor Situs, cadangan bahan bantuan bencana, omah papan perlindungan darurat, ruang tamu situs, ruang rapat, asrama, toko, jamban, panyimpenan, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.
    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 10 kali, lan umur layanane luwih saka 15 taun.