Flat Pack Living Expandable Steel Movable Steel Pre Fab Mobile Mewah Portable Modular Prefabricated Prefab Container House

Katrangan singkat:

Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp. 

  • Papan Asal: Shandong, China (Daratan)
  • Jeneng: Lida
  • Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja
  • Gunakake: Omah Wadah
  • Sertifikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001
  • Wektu kiriman: 15 nganti 30 dina
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, LC
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rinci  Spesifikasi

    Wadah las Lembaran baja bergelombang 1,5mm, lembaran baja 2.0mm, kolom, keel baja, insulasi, lantai lantai
    Jinis 20ft: W2438 * L6058 * H2591mm (2896mm uga kasedhiya)40ft: W2438 * L12192 * H2896mm
    Langit-langit lan Tembok ing papan dekorasi 1) Papan serat kayu pring 9mm2) papan gypsum
    Pintu 1) baja lawang siji utawa dobel2) Pintu geser kaca PVC / Aluminium
    Jendela 1) Jendhela geser PVC (munggah lan mudhun)2) Tembok gorden kaca
    Lantai 1) Kothak keramik kekandelan 12mm (600 * 600mm, 300 * 300mm)2) lantai kayu sing padhet3) lantai kayu laminasi
    Unit listrik Sertifikat CE, UL, SAA kasedhiya
    Unit kebersihan CE, UL, sertifikat Watermark kasedhiya
    Mebel Kasedhiya sofa, amben, kabinet pawon, lemari klambi, meja, kursi

    1 (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita