Flat Containable Movable Modular and Instalasi Gampang Omah Wadah Prefabrikasi kanthi Dekorasi mewah lan Omah Kontainer Modular

Katrangan singkat:

Omah kontainer dirancang lan dikembangake miturut ukuran standar kontainer pengiriman. Tahan panas lan anti banyu. Umume digunakake minangka kantor, ruang rapat, asrama, toko, kios, toilet, gudang, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane.

Detail Produk

Tag Produk

Bangunan Wadhah Paket Flat Modular

PURWAKA WONTEN WONTEN.
Omah kontainer dirancang lan dikembangake miturut ukuran standar kontainer pengiriman. Tahan panas lan anti banyu. Umume digunakake minangka kantor, ruang rapat, asrama, toko, kios, toilet, gudang, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane.

Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).

 

Flat Pack Contauner House (1)

Omah Wadhah Paket Lida Flat

Omah Kontainer Lida Flat Pack yaiku struktur rangka baja, kalebu pigura atap, tiang pojok lan bingkai lantai. Kabeh bagean prefabrikasi ing pabrik lan dipasang ing situs.
Miturut omah kontainer standar modular, omah kontainer bisa dikelompokake ing horisontal lan vertikal. Tata letak fleksibel lan prefabrikasi kanggo entuk fungsi sing beda-beda.

Aplikasi Omah Wadhah Paket Lida Flat

Akomodasi kanggo staf lan tenaga kerja

Flat Pack Contauner House (4)

Kantor situs lan ruang rapat

Flat Pack Contauner House (5)

Fasilitas wudhu (jamban, shower)

Flat Pack Contauner House (6)

Pawon lan umbah-umbah

Flat Pack Contauner House (7)

Omah rekreasi lan ruang sholat.

Flat Pack Contauner House (8)

Omah keamanan

Flat Pack Contauner House (9)

Parameter Teknis Omah Wadah Paket Lida Flat

Rintangan Angin Kelas 12
Tembok diidini dimuat 0,6KN / m2
Langit-langit sing diisi langsung dimuat 0,5 KN / m2
Koefisien tembok konduktivitas termal K = 0,442W / mk
Koefisien Langit-langit konduktivitas termal K = 0,55W / m2K

Pengangkutan Omah Lida Flat Pack Container

1 / ukuran standar yaiku 6055 * 2435 * 2896mm utawa 6055 * 2990 * 2896mm.
2 / bolongan forklift opsional.
3 / pangiriman: 6 unit omah kontainer 20ft standar bisa dimuat menyang wadhah HQ 40ft;
4 / unit omah kontainer 20ft standar bisa dikemas dadi wadhah SOC kanthi ukuran kontainer 20ft sing padha;
6 unit omah kontainer 20 kaki kanthi jembar 2990mm bisa dimuat menyang wadhah OT 40ft.

Ukuran Omah Paket Wadhah Lida Flat

Kita bisa nawakake operasi turnkey kanggo situs sampeyan sing kalebu perencanaan & ngrancang, ngolah material, instalasi lan pasokan bahan konstruksi liyane.

Ukuran Kontainer Standar

Jinis Dawa (mm) Jembar (mm) Dhuwur (mm) Area (m2)
  EX / ING EX / ING EX / ING EX / ING
20'GP 6058/5800 2438/2220 2591/2300 14.77 / 12.88
20'HQ 6058/5800 2438/2220 2896/2600 14.77 / 12.88
40'GP 12192/12000 2438/2220 2591/2300 29.73 / 26.64
40'HQ 12192/12000 2438/2220 2896/2600 29.73 / 26.64

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita