Flat Container House lan Camp Buruh

Katrangan singkat:

Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet.
Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangat lingkungan sing gedhe (isolasi termal, nyuda swara) kanggo menehi solusi modular sing adaptasi, serbaguna, lan sustainable
Omah kontainer LIDA bisa dikirim utawa dipasang supaya minimal biaya transportasi, disedhiyakake kanthi rata kanggo instalasi ing situs kanthi minimal alat. Omah kontainer flat LIDA uga bisa gampang dibongkar sawise digunakake lan ditransfer menyang lokasi sing anyar.

Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Singkat

Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet.
Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangat lingkungan sing gedhe (isolasi termal, nyuda swara) kanggo menehi solusi modular sing adaptasi, serbaguna, lan sustainable
Omah kontainer LIDA bisa dikirim utawa dipasang supaya minimal biaya transportasi, disedhiyakake kanthi rata kanggo instalasi ing situs kanthi minimal alat. Omah kontainer flat LIDA uga bisa gampang dibongkar sawise digunakake lan ditransfer menyang lokasi sing anyar.

 Spesifikasi Rinci

Spesifikasi

1) 20ft: 6055 * 2435 * 2896mm
2) 40ft: 12192 * 2435 * 2896mm
3) Jinis Atap: Atap rata kanthi desain pengeringan banyu internal sing teratur
4) Tingkat: ≤3

Parameter desain

1) Jangka urip: nganti 20 taun
2) Beban Langsung Langsung: 2.0KN / m2
3) Beban Langsung Langsung: 0,5KN / m2
4) Beban angin: 0,6KN / m2
5) resistensi gempa: kelas 8, tahan api: kelas 4

Panel tembok

1) Kekandelan: panel sandwich kaca serat 75mm, ambane efektif: 1150mm
2) Lembaran baja eksterior (konfigurasi standar): Lembaran baja warna-kloreng 0,4mm bergelombang, mantel pagawean PE, Warna: putih, ketebalan seng-Aluminium≥40g / m2
3) Lapisan isolasi (konfigurasi standar): Kaca serat 75mm, kerapatan≥50kg / m3, Standar tahan api: kelas A ora flambable
4) Lembar baja interior (konfigurasi standar): Lembaran baja warna aluminium-seng datar 0.4mm, mantel pagawean PE, Warna: putih, ketebalan Aluminium-seng≥40g / m2

Sistem gendheng

1) Bingkai & aksesoris baja: Bingkai atap utama: baja sing adhem, kekandelan = 2.5mm, galvanis. kanthi sudhut ngangkat galvanis 4 pcs. Atap purlin: C80 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B
2) Panel gendheng: Lembar baja warna aluminium-seng kandel 0,4 utawa 0,5mm, jas pagawean PE. Werna: putih, kekandelan Aluminium≥70g / m2, sambungan 360 ° kebak
3) Isolasi: Kaca serat 100mm kekandelan karo foil aluminium, Kapadhetan = 14kg / m3, Bahan bakar kelas A, ora murup.
4) Papan langit-langit: jinis V-170, sheet baja warna aluminium-seng 0,5mm, mantel pagawean PE. Werna: putih, tebal Aluminium-seng≥40g / m2
5) Soket industri: Telpon ing kothak bukti-bledosan ing balok ndhuwur sisih cendhak, kanthi 1 plug daya utama kanggo sambungan listrik ing antarane kontainer

Tiang pojok

1) Baja sing digulung adhem: pilar 4 pcs kanthi ukuran sing padha, kekandelan = 3mm, kelas baja Q235B.
2) Pilar sudut lan bingkai utama digabungake karo bolt kepala soket heksagon, kekuwatan: kelas 8,8. Kapenuhan jampel Fiberglass

Sistem Lantai

1) Struktur & aksesoris baja: Bingkai lantai utama: baja sing adhem, kekandelan 3,5mm, galvanisasi; Lantai purlin: C120 * 40 * 15 * 2.0, galvanis. Baja Q235B. Kontainer standar Tanpa bolongan forklift, bisa ditambah miturut kebutuhan pelanggan.
2) Isolasi (opsional): 100mm ketebalan Kaca serat kanthi foil aluminium, Kapadhetan = 14kg / m3. Flammabilitas: kelas A, ora murup.
3) Tutup ngisor (opsional): Lembaran baja warna 0,25mm, kekandelan seng≥70g / m2
4) Papan lantai: Papan semen serat kandel 18mm, tahan api: kelas B1. Kapadhetan≥1.3g / cm3
5) Lantai Interior: 1.5mm ketebalan kulit PVC, warna marmer biru

Pintu & Jendela

1) Pintu baja ringan terisolasi: Pintu mlebu yaiku W850 * H2030mm, lawang Toilet yaiku W700 * H2030mm.
2) Jendela geser PVC, kekandelan 5mm kaca pindho, kanthi layar nyamuk lan bar keamanan. Jendela standar: W800 * H1100mm (kanggo kontainer 2.4meter), W1130 * H1100mm (kanggo wadhah 3 meter), Jendela Toilet: W800 * H500mm

Sistem listrik

1) Daya nilai: 5,0 KW, saran sumber daya eksternal ≤3 ing seri.
2) Parameter teknis: colokan industri CEE, voltase soket 220V- 250V, 2P32A, Telpon ing kothak bukti-bledosan ing balok ndhuwur sisih cendhak, kabel listrik ing atap dilindhungi dening pipa PVC kanthi sertifikasi CE; Nggunakake kothak distribusi daya standar IP44.
3) Data listrik: kabel listrik utama yaiku 6 mm2, kabel AC 4 mm2, kabel soket 2,5 mm2, kabel lampu & saklar 1,5 mm2. Lima soket, soket AC 1 pc 3 bolongan 16A, soket 4 pcs 5 lubang 10A. 1 pc saklar koneksi tunggal, lampu LED tabung dobel 2 pcs, 2 * 15W.

Lukisan

1) Lukisan primer: epoxy primer, warna seng, kekandelan: 20 - 40 μm.
2) Cat pungkasan: Mantel poliuretan, warna putih, kekandelan: 40-50 μm. Kekandelan film cet total≥80μm. Komponen galvanis, ketebalan lapisan galvanis≥10μm (≥80g / m2)

Omah kontainer paket 20ft

Flat Pack Container House (1)

Omah kontainer paket 40ft

Flat Pack Container House (2)

Foto produksi

Flat Pack Container House (3)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita