146094444 (1)

Omah Wadah sing Bisa Diperluas

  • 2021 New 20FT 40FT Expandable Container House CE Certificated

    2021 Anyar 20FT 40FT New House Container CE Disertifikasi

    Omah kontainer sing bisa diembang Lida dikombinasikake karo 3 omah kontainer nanging dikemas dadi sak ruang omah. Omah kontainer sing bisa ditambahi dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet.
    Ruangan bisa amba utawa cilik, dekorasi bakal mewah lan sederhana, gayane bakal disetel miturut kahanan, bentuk bisa dikombinasikake kanthi bebas, konstruksi cepet, kenyamanan seluler lan akeh kaluwihan liyane kontras banget. kanthi bangunan tradisional tradisional.
    Omah kontainer Lida sing bisa diupgrade bertepatan karo panjaluk kenyamanan, papan pribadi lan ruang komersial kanthi gaya urip sing cepet banget.
  • China Factory Modular Home Prefab House Detachable Luxury Container House

    Pabrik China Prefab Omah Modular Pabrik Omah Mewah sing Bisa Dipecat

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp.