146094444 (1)

Omah Camp Pertahanan & Militer (Camp Tentara)

  • Defense & Military Camp House  (Army Camp)

    Omah Camp Pertahanan & Militer (Camp Tentara)

    Omah wadhah bungkus datar digawe kanthi struktur rangka baja, sing nggunakake baja galvanis sing adhem. Struktur kalebu telung bagean modular: bingkai atap, kolom pojok lan bingkai lantai.
    Saben bagean modular diprodhuksi ing pabrik lan dipasang ing situs konstruksi. Kanthi siji omah kontainer minangka unit dhasar, bisa digabungake kanthi horisontal utawa vertikal ing macem-macem bentuk kayata blok bangunan.
    Omah wadhah bungkus datar bisa ditumpuk ing telung lantai kanthi tata ruang sing fleksibel lan macem-macem fungsi, lan bisa digunakake ing lapangan aplikasi sing beda-beda.
  • 20FT Easily Assemble Temporary Prefabricated Mobile Modular Steel Flat Pack Container Prefab House for Office

    20FT Gampang Ngumpulake Prefabrikasi Mobile Modular Baja Flat Flat Container Prefab House kanggo Kantor

    Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet.
    Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangat lingkungan sing gedhe (isolasi termal, nyuda swara) kanggo menehi solusi modular sing adaptasi, serbaguna, lan sustainable