146094444 (1)

Omah Kontainer sing Disesuaikan

  • Factory Supply Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Pasokan Pabrik Omah Prefabrikasi Pengiriman Modifikasi Lengkap

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp.