146094444 (1)

Omah Wadah

  • Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Omah Portable House Modular House Portable Prefabrikasi House Container House

    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet ing sawetara proyek darurat. Siji unit omah kontainer lipat bisa dipasang sajrone 3 menit dening 2 buruh.
    Iki digunakake akeh minangka kantor Situs, cadangan bahan bantuan bencana, omah papan perlindungan darurat, ruang tamu situs, ruang rapat, asrama, toko, jamban, panyimpenan, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.
    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 10 kali, lan umur layanane luwih saka 15 taun.
  • High Quality Luxury Container House Modern Prefab

    Prefab Modern Modern Kontainer Mewah

    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet ing sawetara proyek darurat. Siji unit omah kontainer lipat bisa dipasang sajrone 3 menit dening 2 buruh.
    Iki digunakake akeh minangka kantor Situs, cadangan bahan bantuan bencana, omah papan perlindungan darurat, ruang tamu situs, ruang rapat, asrama, toko, jamban, panyimpenan, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane. Bahan entheng tanpa kakehan, gampang diemas lan diangkut.
    Omah kontainer lempitan Lida (omah kontainer sing bisa dilipat) bisa dirakit lan dibongkar luwih saka 10 kali, lan umur layanane luwih saka 15 taun.
  • 2021 New 20FT 40FT Expandable Container House CE Certificated

    2021 Anyar 20FT 40FT New House Container CE Disertifikasi

    Omah kontainer sing bisa diembang Lida dikombinasikake karo 3 omah kontainer nanging dikemas dadi sak ruang omah. Omah kontainer sing bisa ditambahi dirancang kanggo memenuhi tujuan instalasi sing cepet.
    Ruangan bisa amba utawa cilik, dekorasi bakal mewah lan sederhana, gayane bakal disetel miturut kahanan, bentuk bisa dikombinasikake kanthi bebas, konstruksi cepet, kenyamanan seluler lan akeh kaluwihan liyane kontras banget. kanthi bangunan tradisional tradisional.
    Omah kontainer Lida sing bisa diupgrade bertepatan karo panjaluk kenyamanan, papan pribadi lan ruang komersial kanthi gaya urip sing cepet banget.
  • Flat Pack Living Expandable Price Movable Steel Pre Fab Mobile Luxurious Portable Modular Prefabricated Prefab Container House

    Flat Pack Living Expandable Steel Movable Steel Pre Fab Mobile Mewah Portable Modular Prefabricated Prefab Container House

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp. 
  • China Factory Modular Home Prefab House Detachable Luxury Container House

    Pabrik China Prefab Omah Modular Pabrik Omah Mewah sing Bisa Dipecat

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp. 
  • Factory Supply Extendable Luxury Modified Prefabricated Shipping Container House

    Pasokan Pabrik Omah Prefabrikasi Pengiriman Modifikasi Lengkap

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 
    Omah-omah omah kontainer pabrik kontainer Lida, umume digunakake kanggo hotel, resort, akomodasi, sekolah & universitas minangka suite tamu utawa asrama mahasiswa, uga digunakake kanggo Bangunan Komersial Modern, Apartemen Modular, kamp militer, proyek Stadium & proyek Perpustakaan, lsp. 
  • 40FT Modified Modular Prefabricated Movable Shipping Container House

    Omah Kontainer Movable Modular Prefabrikasi 40FT Modifikasi

    Omah Kontainer Pengiriman Khusus uga diarani Omah Kontainer Pengiriman Modifikasi lan Omah Kontainer Pengiriman Dikonversi, sing diowahi saka omah kontainer pengiriman ISO kanthi dekorasi batin minangka panjaluk khusus klien. 

    Papan Asal: Shandong, China (Daratan)

    Jeneng Merek: Lida

    Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja

    Gunakake: Omah Wadah

    Sertifikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO45001

    Wektu pangiriman: 15 nganti 30 dina

    Ketentuan Pembayaran: T / T, LC
  • Modular House Container House Portable Office Prefabricated Container House

    Omah Portable House Modular House Portable Prefabrikasi House Container House

    Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).
  • Supply High Qualtiy Portable Office Prefabricated Flat Pack Container House

    Pasang Omah Wadah Paket Flat Prefabrikasi Kantor Portable Qualtiy Tinggi

    Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).
  • prefab modular portable flat pack folding prebuilt container house

    prefab modular portable pack pack lipat omah prebuilt kontainer

    Omah kontainer Lida kalebu omah kontainer sing rata, omah kontainer sing bisa dilipat (omah kontainer lipat), omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer las (omah kontainer khusus) lan omah kontainer modifikasi (omah kontainer dikonversi).
  • Lida Isolation Modular Hospital Prefabricated Hospital Quick Installation

    Rumah Sakit Modular Isolasi Lida Instalasi Cepet Rumah Sakit Prefabrikasi

    Mbangun kamar isolasi Rumah Sakit Wadah / Wadah, kita bisa nggunakake omah kontainer flat, omah kontainer lipat, omah kontainer sing bisa diupgrade, omah kontainer khusus, bangunan prefabrikasi lan bangunan struktur baja.
  • Flat Pack Container House Standard Size Lida Group

    Flat Pack Container House Ukuran Standar Lida Group

    Omah kontainer dirancang lan dikembangake miturut ukuran standar kontainer pengiriman. Tahan panas lan anti banyu. Umume digunakake minangka kantor, ruang rapat, asrama, toko, kios, toilet, gudang, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane.