146094444 (1)

Omah Camp

  • Oil and Gas Field Labour Camp House

    Omah Camp Buruh Tenaga Minyak lan Gas Bumi

    Omah Camp Integrasi Lida akeh digunakake kanggo tenaga kerja lan tujuan militer ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, proyek Militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa.
    Omah camp tenaga kerja ladang minyak lan gas prefabrikasi Lida bisa diukur lan dirancang khusus kanggo nyedhiyakake sarana lan kenyamanan maksimal. Produsen kamp tenaga kerja prefabrikasi Lida bisa menehi solusi perumahan tenaga kerja sementara sing cepet, gampang, terjangkau lan hemat energi.
  • Flat Pack Container House and Worker Camp

    Flat Container House lan Camp Buruh

    Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet.
    Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangat lingkungan sing gedhe (isolasi termal, nyuda swara) kanggo menehi solusi modular sing adaptasi, serbaguna, lan sustainable
    Omah kontainer LIDA bisa dikirim utawa dipasang supaya minimal biaya transportasi, disedhiyakake kanthi rata kanggo instalasi ing situs kanthi minimal alat. Omah kontainer flat LIDA uga bisa gampang dibongkar sawise digunakake lan ditransfer menyang lokasi sing anyar.
  • Integrated Labor Camp and Office

    Kamp lan Kantor Buruh Terpadu

    Pambuka Kamp Kerja Terpadu Lida Kamp Integrasi Lida akeh digunakake ing proyek Kontrak Umum, proyek lapangan minyak lan gas, Proyek Hidroelektrik, Proyek militer, proyek sektor pertambangan, lan liya-liyane, sing dimaksudake kanggo mobilisasi situs jangka pendek lan dawa. Kamp Kerja Lida Konstruksi Lida dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing cocog ...
  • Defense & Military Camp House  (Army Camp)

    Omah Camp Pertahanan & Militer (Camp Tentara)

    Omah wadhah bungkus datar digawe kanthi struktur rangka baja, sing nggunakake baja galvanis sing adhem. Struktur kalebu telung bagean modular: bingkai atap, kolom pojok lan bingkai lantai.
    Saben bagean modular diprodhuksi ing pabrik lan dipasang ing situs konstruksi. Kanthi siji omah kontainer minangka unit dhasar, bisa digabungake kanthi horisontal utawa vertikal ing macem-macem bentuk kayata blok bangunan.
    Omah wadhah bungkus datar bisa ditumpuk ing telung lantai kanthi tata ruang sing fleksibel lan macem-macem fungsi, lan bisa digunakake ing lapangan aplikasi sing beda-beda.
  • Prefabricated House Labour Camp Accommodation Prefab Mining Labor Camp

    Kamp Kerja Tenaga Kerja Rumah Prefabrikasi Kamp Buruh Pertambangan Prafab

    Kamp tenaga kerja pertambangan Lida (omah Kamping tenaga kerja) dirancang kanggo ngirim solusi sing paling cocog lan ekonomis ing babagan bangunan omah prefabrikasi, bangunan omah kontainer utawa kaloro sistem produksi sing selaras, sing butuh wektu, biaya, lokasi situs, syarat klien, lan peraturan pamrentah sing bakal dipikirake.
    Nggunakake lengkap struktur baja, omah prefab lan omah kontainer, Lida Group bakal menehi sampeyan solusi layanan siji-mandeg kanggo kamp tenaga kerja penambangan (Kamp Tenaga Kerja).
  • Flat Pack Modular Movable and Easy Installation Prefabricated Container House with Luxury Decoration and Modular Container House

    Flat Containable Movable Modular and Instalasi Gampang Omah Wadah Prefabrikasi kanthi Dekorasi mewah lan Omah Kontainer Modular

    Omah kontainer dirancang lan dikembangake miturut ukuran standar kontainer pengiriman. Tahan panas lan anti banyu. Umume digunakake minangka kantor, ruang rapat, asrama, toko, kios, toilet, gudang, pawon, kamar mandhi lan sapanunggalane.
  • 20FT Easily Assemble Temporary Prefabricated Mobile Modular Steel Flat Pack Container Prefab House for Office

    20FT Gampang Ngumpulake Prefabrikasi Mobile Modular Baja Flat Flat Container Prefab House kanggo Kantor

    Omah kontainer flat LIDA cocog banget kanggo situs konstruksi, kamp konstruksi lan kamp pengeboran, sing bakal dadi kantor, akomodasi, ganti kamar, lan fasilitas toilet.
    Omah kontainer LIDA datar digawe saka bahan alami lan meh 100% bisa didaur ulang. Dheweke menehi mupangat lingkungan sing gedhe (isolasi termal, nyuda swara) kanggo menehi solusi modular sing adaptasi, serbaguna, lan sustainable
  • Prefab Construction Worker Labour Camp

    Kamp Tenaga Kerja Konstruksi Prefab

    Nomer Model: LD-LC-003
    Papan Asal: Shandong, China (Daratan)
    Jeneng Merek: Lida
    Bahan: Panel Sandwich, Struktur Baja
    Gunakake: Kamp Buruh Penambangan (Kamp Buruh)
    Sertifikat: CE (EN1090), SGS, BV, ISO9001, ISO14001, ISO18001
    Wektu pangiriman: 15 nganti 30 dina
    Ketentuan Pembayaran: T / T, LC
  • K-type Prefabricated Modular Labor Camp-Lida Group

    Camp-Modular Labor Camp Modular Prekabrikasi K-tipe

    Kamp tenaga kerja tipe K digawe saka baja ringan minangka struktur baja lan panel sandwich kanggo tembok lan atap. Panel roti lapis bisa arupa panel sandwich serat polistiren, poliuretan, wol rock lan serat kaca kanggo insulasi.
  • Light Steel Structure Frame Prefabricated Labour Camp Prefabricated House

    Bingkai Struktur Baja Cahya Prafabrikasi Buruh Camp Prefabrikasi

    Lida Group bisa menehi solusi layanan mandheg kanggo kamp tenaga kerja utawa kamp tentara.