Babagan Kita

company (2)

▶ Babagan Kita

Ing 2017, Grup Lida dianugerahi Basis Demonstrasi Bangunan Majelis ing Provinsi Shandong. Ing rekonstruksi Sichuan sawise Gempa Bumi 5.12, Grup Lida dipuji minangka perusahaan maju amarga kontribusie luar biasa. 
 
Produk utama Grup Lida ngemot kemah tenaga kerja skala gedhe, bangunan struktur Baja, LGS Villa, omah Kontainer, omah Prefab lan bangunan terintegrasi liyane.

lou

Saiki Lida Group duwe pitung anak perusahaan, yaiku Weifang Henglida Steel struktur Co., Ltd., Qingdao Lida Construction Facility Co., Ltd., Qingdao Zhongqi Lida Construction Co., Ltd., Pabrik Omah Prefab Shouguang Lida, USA Lida International Building System Co, Ltd, MF Development LLC lan Kerja Sama Investasi Zambia Lida.

Kajaba iku, kita wis nemtokake akeh kantor cabang ing jaban rangkah ing Arab Saudi, Qatar, Dubai, Kuwait, Rusia, Malaysia, Sri Lanka, Maladewa, Angola lan Chili. Lida Group duwe hak impor lan ekspor independen. Nganti saiki, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 145 negara lan wilayah.

Diadegake

Lida Group didegaké ing taun 1993, minangka pabrikan lan eksportir profesional sing prihatin karo desain, produksi, instalasi lan pemasaran konstruksi rékayasa.

Sertifikat

Lida Group wis entuk ISO9001, ISO14001, ISO45001, sertifikasi CE CE (EN1090) lan lulus inspeksi SGS, TUV lan BV. Grup Lida pikantuk Kualifikasi Kelas II Kontrak Konstruksi Profesional Struktur Baja lan Kualifikasi Kontrak Umum Teknik Konstruksi.

Kekuwatan

 Lida Group minangka salah sawijining perusahaan teknik bangunan terintegrasi paling kuat ing China. Lida Group wis dadi anggota sawetara asosiasi kayata Asosiasi Struktur Baja China, Dewan China kanggo Promosi Perdagangan Internasional lan Asosiasi Struktur Logam Bangunan China lsp.

▶ Napa Pilih Kita

Lida Group duwe komitmen kanggo nggawe platform layanan mandheg kanggo bangunan terintegrasi. Lida Group bisa menehi solusi siji-sijine kanggo pelanggan domestik lan luar negeri ing sangang domain, kalebu konstruksi kemah terpadu, konstruksi industri, konstruksi sipil, konstruksi infrastruktur, output sumber daya manusia, layanan logistik, manajemen properti, bahan bangunan lan pasokan peralatan konstruksi, program lan layanan desain.
 
Lida Group minangka pemasok kemah terpadu ing PBB. Kita wis nggawe kemitraan strategis koperasi jangka panjang karo Grup Konstruksi China (CSCEC), Grup Teknik Kereta Api China (CREC), Grup Konstruksi Kereta Api China (CRCC), Grup Konstruksi Komunikasi China (CV), Konstruksi Tenaga China, Sinopec, CNOOC, MCC Grup, Grup Konstruksi Qingdao, Grup Salini Italia, Grup Carillion UK lan Grup Bin Bin Saudi.

Lida Group sukses nggawe akeh proyek ukuran gedhe utawa medium ing njero negeri lan jaban rangkah, kayata Proyek Rekonstruksi Bantuan Bencana Wenchuan ing taun 2008, Proyek Pusat Komando Pusat Pelayaran Olimpiade 2008, Proyek Konstruksi Fasilitas Eksposisi Hortikultura Dunia Qingdao 2014, Bandara Qingdao Jiaodong Proyek Kantor lan Akomodasi Terpadu, Proyek Pusat Komando Tentara No.1129 Beijing, lan Proyek Kamp Integrasi PBB (Sudan Selatan, Mali, Sri Lanka, lsp), Proyek Kamp Stasiun Hydropower Cameron Malaysia, Proyek Kutha Universitas Saudi KING SAUD lsp. .